- 27 Ocak 2010
- 139.269
- 105.563
- 5.648
+92 ülke yapılmış haftaya başlayabilirim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Mbappe ve Donnarumma'yı Liverpool'a devre arasında satmıştık.Yerine Sporting Lizbon'da kiralık oynayan Aguilar'ın bonservisini Liverpool'dan aldık.Şimdi de onun yedeği ama oynadığı her Maç'ta etkisi bayağı büyük.Gelişimi oldukça fazla açık 1 oyuncu diyebilirim.Bu sezon toplamda 8 Maç'ta oynattım 7 tanesinde ilk 11 başladı bu söz konusu Maçlar'da.Toplamda 6 Gol ve 7 Asistle oynuyoMbappe'nin yedeği altyapıdan takıma aldık.Mbappe'yi seneye satınca yerine onu oynatacaz..
Ekli dosyayı görüntüle 163674
kanka fm23ü kaça aldınbu sezon lig paketleri erken çıktı Kenya ligi ile bi kariyer açalım bakalım.
game pass 30₺kanka fm23ü kaça aldın
unutmuşum harbi, bi ara ben de başlayayım o zamangame pass 30₺
Kenya'da buluşalım.unutmuşum harbi, bi ara ben de başlayayım o zaman
Nette yama vardır.Football Manager 2020 ye güncel kadroları nasıl yükleyebilirim arkadaşlar.
Baktım da pek anlamadım ya o yüzden buradan sorayım dedimNette yama vardır.
FM 20 oyununu Kasım 2021 yılına kadar güncellenmiş daha fazla güncellemezler, onu tekrar ordan oraya transfer et uzun iş.Olayı biraz çözdüm arkadaşlar
2020 ye uyumlu 2023 yaması lazım onu bulamadım, var mıdır acaba?
Çok teşekkür ederimFM 20 oyununu Kasım 2021 yılına kadar güncellenmiş daha fazla güncellemezler, onu tekrar ordan oraya transfer et uzun iş.
![]()
FM2020 Data Update - 24 Months Update (500.000 changes) | FM Scout
Massive club (+16000) & league (+2000) update for FM20. Mostly German.www.fmscout.com