Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4-2-3-1 oynadım. Torreira (Dinamo), Oliveira (Derin Oyun Kurucu), Mertens (Ofansif Oyun Kurucu), Kerem ve Yunus (Ters Ayaklı Kanat), Icardi (Yaratıcı Forvet)
gsem stajyer yardımcı hoca getirmiş yine torrent pep'i arıyordu feramuz onat'ı arıyor
ulan cocskfi!!!gsem stajyer yardımcı hoca getirmiş yine torrent pep'i arıyordu feramuz onat'ı arıyor
ulan cocskfi!!!
taktik mi istedik gelece yönelik plan için tavsiye aldık
Bitiricilik 18 ve üstü olunca maç başı gol ortalaması feci artıyor. Benim kariyerde 35 maç 43 golle bitirdi ligi.icardi 13 14 15 oyunlarındaki burak yılmaz gibi
inanılmaz atıyor
Güncelleme sonrası barışta iyi olmuş gibi. 7 haftada 3 golü var fazla oynamadığı halde.Bitiricilik 18 ve üstü olunca maç başı gol ortalaması feci artıyor. Benim kariyerde 35 maç 43 golle bitirdi ligi.
icardi sakatlanmazsa 50-60 gol atabiliyor ( avrupada olmadigimiz icin 40-50 daha gercekci rakam )sonra da tutamiyorsun zaten
Güldürme beniTorreira (Dinamo)
Emin rotasyon stoperi olur. Onun harici kayda değer katkı almadım mevcut oyunculardan.@Onat Can Sağıroğlu @Melih Peker
altyapıda iyi topçu çıkıyor mu
hamza akmanlar falan
mentorluk antrenman falan ayarladım da pek bir şey olmayacaklar gibi
icardi'yi aldın mı üstatEmin rotasyon stoperi olur. Onun harici kayda değer katkı almadım mevcut oyunculardan.
Maaşı çok geldi alamadım. Juve kaptı sonraki sezon.icardi'yi aldın mı üstat
2d mi daha mantikli yoksa tv mi? Hep tv olarak oynuyorumBi dur ulan vicdansız daha maç başlamadı...
Ekli dosyayı görüntüle 196686
oyundaki tek eksik lale ortaYeni kariyere basladim. Icardi 5 hafta sakat….
Zaniolo 3 ay sakat
O da gelir daha. Katledilirimoyundaki tek eksik lale orta