Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nottingham Forest & Notts CountyGalatasaray kariyeri fazla kolay geldi. EPL veya Championship'ten yeni bir kariyer açacağım. Takım düşünüyorum.
Bırak bu işleriNottingham Forest & Notts County
![]()
FM 21 oynuyom bu arada 22'ye ara verdim tüm ligler açılana kadar.Beni adana'da kevgire çevirdiler yok böyle bir şey
21-22 arasında bir gram sırıtan bir şey yok bu arada inanilmaz bir şirket yaFM 21 oynuyom bu arada 22'ye ara verdim tüm ligler açılana kadar.
Evlatlar bazen kızdırıyor, bazen de duygulandırıyor...hiçbi yerde yüzümüz gülmeyecek mi bizim
![]()
fm'ye acil gelmesi gereken güncellemeEvlatlar bazen kızdırıyor, bazen de duygulandırıyor...
Su şişesini fırlat yerine acilen oyuncuları tokatla gelmelifm'ye acil gelmesi gereken güncelleme
![]()
![]()
milli arada amatör ligden hazırlık maçı ayarladım bakalım tokatlayabilcek miyizSu şişesini fırlat yerine acilen oyuncuları tokatla gelmeli
ben bu risk karşısında saygıdan eğilirim. olası bir yenilgi durumunda kendini idam sehpasında bulabilirsin cünkü...milli arada amatör ligden hazırlık maçı ayarladım bakalım tokatlayabilcek miyiz
sana yardimci getirecegiz derlerse kabul etbu sezonu palermo'da gezerek geçireceğiz yönetime 3 yıllık proje dedik
![]()
Hakemi de yeneceksin kasketfi.penaltılarımız verilmiyor!!! @sigames