- 27 Ocak 2010
- 58.771
- 30.406
- 3.363
Sinon 2012 ye 2013e kadar futbolu bilmezdi şimdi şu oyunda bilir kişi
Kafayı kırmamak elde değil
Kafayı kırmamak elde değil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oha fena gerçi bizim hakimde çok iyi profil bazında
Şimdi pl ye transfer yaparsa boey i gör sen bütün özellikler 15 üzeri olmazsa ben de birşey bilmiyorum.Boey 9 dribbling 11 pas
Hahaahahahh tamam en objektif sen oldun
Herif yıka yıka gidiyor ama beyimiz fenerlilere sirin gozukecek
Takıntılı adam laf söyledi ya sanchez hava toplarında nelsson'dan daha iyi diye bunu kanıtlamak için nelsson'u öldürüyor oyunda. Halbuki geçen sene en çok hava topu kazanan adam nelsson.objektif goruncem diye kendi tuttugu takimin ve oyuncularinin agzina siciyor bu herif hep
Ugur da aynisi
O kadar mal gorunuyorlar ki
Eyüp Türk milli takımı seçmedi mi? Yerli statüsünde oynaması gerekmez mi?
Torreira nın hızı normalde çok iyi herif 2 sn de 20 25 metre yol katediyor...Torreira hiz 9 ney yaw
Sergen yalcin sanki
bu konu hakkında fikrim yok üstat 1 aydan fazla futboldan uzak kaldımEyüp Türk milli takımı seçmedi mi? Yerli statüsünde oynaması gerekmez mi?
Yerli statüsünde oynar ana MT seçimi yapmadı henüzEyüp Türk milli takımı seçmedi mi? Yerli statüsünde oynaması gerekmez mi?
biraz göz gezdirdim de abartı olan kimler varBeşiktaşlı oyunculara ne yapmışlar öyle fanatiklerin elinden almaları lazım şu profil işlerini.
Mazosist misin doktor musun belli degil
şöyle bir hata var
personele istediğiniz maaşı verebiliyorsunuz
normalde 100 binden fazla yıllık maaş bile veremezdin
bunları bildirmek lazım
evet bunun dengesini bulmaları lazım üstat ancak şimdi bir personele 1.65 maaşa kadar verebiliyorsunEskiden de çok kötüydü ya teknik ekibi hiçbir şekilde zam yapamıyorsun kadroyu açamıyorsun 3.04 sene kulübü geliştirirken de ancak yönetimi ikna edeceksin resmen sürünüyordu teknik ekip
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi