7454800dc084d9e25c7031dac18ec511.jpg

3-0’dan 3-3 olup duruyor maçlar hadi hayırlısı, inş sapıtmaya devam etmez

maç motoronu beğendim sayılır
paslar, şutlar falan gayet güzel

4231 oynayınca arkası folloş oluyor yalnız, torreira'yı falan illa 6'ya çekmek durumunda kalıcam gibi
maç motoru iyi duruyor, oyun hızlanmış, bozmazlarsa dedikleri gibi en iyi oyun olacak gibi.
Yapay zeka adam akıllı transfer yapıyormuş ama 50-60 milyon falan harcıyorlarmış 1 topçuya. Geri dönüşlerle birlikte sağlam bir son oyun oynarız.
torreira'yı 2 oyundur 6.80-6.90 üzeri oynatamıyorum 3-4 asist 1-2 gol anca bitiriyor bende

maç motoru iyi duruyor, oyun hızlanmış, bozmazlarsa dedikleri gibi en iyi oyun olacak gibi.
Yapay zeka adam akıllı transfer yapıyormuş ama 50-60 milyon falan harcıyorlarmış 1 topçuya. Geri dönüşlerle birlikte sağlam bir son oyun oynarız.
torreira'yı 2 oyundur 6.80-6.90 üzeri oynatamıyorum 3-4 asist 1-2 gol anca bitiriyor bende
fm23'te Torreira'dan adam akıllı hiçbir zaman verim alamamıştım bu Sinan Yılmaz ne yapıyorsa ağzına sıçıyor zaten oyuncuların, 7 resmi maç oynadım şu ana kadar, Torreira 6.70 bandını geçemiyor, 6-0 yendiğim maçta bile adamın rating 6.9 :D

iyi transferler yapılıyor ama dehşet para harcıyor yalnız TR takımları bu videoda ki simüleye göre, genel piyasada çok fazladır herhalde

Jude niye böyle şaşırılacak durumda ki, Verratti falan da bu veya buna yakın idi neredeyse aynı yaşlarda. Daha da örnekler çıkar. Üstüne Jude şu an en tepe takımda, şimdiden vazgeçilmez duruma geldi. Kaç maçtır ipten alıp duruyor. BVB'de iken onunla kariyer daha zevkli oluyordu. O pek iyi olmadı.

Göndermek istediğin adamı menajere vermek iyi olmuş

Yıllardır olması gereken bir özellikti

Geri
Üst Alt