- 5 Eylül 2014
- 80.362
- 63.087
- 4.393
an itibariyle torreyraynan şahit oldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Torreira oteritene karşı gelmiş koy direk satılığa. Ne demek el kol hareketi yapmak feramuz takımında.an itibariyle torreyraynan şahit oldum
yok kaleciye dön anlamında yaptıTorreira oteritene karşı gelmiş koy direk satılığa. Ne demek el kol hareketi yapmak feramuz takımında.
Takımda otorite boşluğu sezdim 5 haftaya yönetim istifa sesleri duyulur tribünden.yok kaleciye dön anlamında yaptı
fitne fesat sokmayalım
neyin ne olduğunu nelerin ne hangi durumlar başka yerlerde benim gizli gündemim yok benimTakımda otorite boşluğu sezdim 5 haftaya yönetim istifa sesleri duyulur tribünden.
maçlar çok gollü oluyor ligteki takımlar 5-6 atıp duruyorlar birbirlerine![]()
3-0’dan 3-3 olup duruyor maçlar hadi hayırlısı, inş sapıtmaya devam etmez
maçlar çok gollü oluyor ligteki takımlar 5-6 atıp duruyorlar birbirlerine
maç motoru iyi duruyor, oyun hızlanmış, bozmazlarsa dedikleri gibi en iyi oyun olacak gibi.maç motoronu beğendim sayılır
paslar, şutlar falan gayet güzel
4231 oynayınca arkası folloş oluyor yalnız, torreira'yı falan illa 6'ya çekmek durumunda kalıcam gibi
fm23'te Torreira'dan adam akıllı hiçbir zaman verim alamamıştım bu Sinan Yılmaz ne yapıyorsa ağzına sıçıyor zaten oyuncuların, 7 resmi maç oynadım şu ana kadar, Torreira 6.70 bandını geçemiyor, 6-0 yendiğim maçta bile adamın rating 6.9maç motoru iyi duruyor, oyun hızlanmış, bozmazlarsa dedikleri gibi en iyi oyun olacak gibi.
Yapay zeka adam akıllı transfer yapıyormuş ama 50-60 milyon falan harcıyorlarmış 1 topçuya. Geri dönüşlerle birlikte sağlam bir son oyun oynarız.
torreira'yı 2 oyundur 6.80-6.90 üzeri oynatamıyorum 3-4 asist 1-2 gol anca bitiriyor bende
Anlaşamadık imzalamadım daha onla boeyle imzaladımaktürkoğlu sözleşme yenilemek istiyor, istediği maaş 3.4m yıllık
bayılacağım
zaha muazzam bendeAnlaşamadık imzalamadım daha onla boeyle imzaladım
Boryin 7 golü var 4 ü kafa 11 asisti var devre arasına geldim
Ben de atamadı fazla iyi değil o kadarzaha muazzam bende
her maç 1-2 gol atıyor bir şekilde
Ben de atamadı fazla iyi değil o kadar
Ziyaş iyi gidiyor tete iyi gidiyor
Ben daha çok kazımı oynatıyorumboey-angelino
hangi rollerde kullanıyorsun bu ikiliyi, kanat bek mi
Alayım mı sana fmGöndermek istediğin adamı menajere vermek iyi olmuş
Yıllardır olması gereken bir özellikti