Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.541
- 49.925
- 3.133
Ziraat Türkiye Kupası'nda ve bazı Lig maçlarında oynamalıSikardi var

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ziraat Türkiye Kupası'nda ve bazı Lig maçlarında oynamalıSikardi var
abdülkerim bardakçı sezonun ortasından beri küs banaZiraat Türkiye Kupası'nda ve bazı Lig maçlarında oynamalı![]()
@Ahmet Kolap 1 nargile içirsin senle orta yolu bulursunuzabdülkerim bardakçı sezonun ortasından beri küs bana
neymiş sözleşme vermemişim
850 alıyor 2.5 istedi
o kadar eder misin abdül dedim
şimdi de beni sat diye zırlıyor
yapacak bir şey yok Ozan Kabak'ı alacağız artık
225 ülke ile fm 24'e şu şekil giriş yapıyorum
yukarıda paylaştığım baturina muhabbetine bak bi@Ahmet Kolap 1 nargile içirsin senle orta yolu bulursunuz![]()
Fabian Rieder veya Samardzic'e sulan.Ya da çift forvet oynuyosan veya forvet arkası olarak Mikautadze'yi de alıp oynatabilirsin..yukarıda paylaştığım baturina muhabbetine bak bi
28.5 alıcam taksit cart curt 34 minimum koydu
ısmarlama topçu almıyoru murat durmazFabian Rieder veya Samardzic'e sulan.Ya da çift forvet oynuyosan veya forvet arkası olarak Mikautadze'yi de alıp oynatabilirsin..
Bu kadar Ligle bu oyuna girersen sıkıntı olabilir kanks![]()
225 ülkeyi görünce fm24
Feramuz'un dayak yemesini istemem.@Ahmet Kolap 1 nargile içirsin senle orta yolu bulursunuz![]()
Alt yapıdan oyuncu çıkmadı mı hiç? Nasıllar?
rezaletin bir tık altı hocamAlt yapıdan oyuncu çıkmadı mı hiç? Nasıllar?
aşırı gerçekçirezaletin bir tık altı hocam
el nasır icardiye 38m bonservis verdi..aşırı gerçekçi
şu sitede hepsi var sağ menüdeSirf bu seneki kadro icin alacagim galiba. Fifa Manager vardi eskiden, onu oynardim. FM'yle hic ilisigim olmadi.
Logo paketi falan indirip kurabiliyor muyuz? Var midir guvenilir bir yer? Gavurlarin su immersion dedikleri olaya takigim da biraz.
el nasır icardiye 38m bonservis verdi..
el nasır icardiye 38m bonservis verdi..