Önce standart db ile Galatasaray açmıştım. Baya bir temizlik yapıp sağlam oyuncular aldım. Jovetic, Gastón Ramírez, Krunic, Rajkovic, Abdülkerim, Nelsson, Boey falan.

Ama sonra 2022-23 transferlerinin olduğu güncel db ile Galatasaray açtım. Mevcut kadroyu korudum. Transfer falan yapmadım, sadece antrenör ekibini iyileştirdim.

İki kariyeri de götürmeye çalışıyorum ama kastı şuan. Ya ikisinden birini seçeceğim, ya da başka bir takımla yeni bir şeyler yapacağım bakalım..

Bu aşırı sakatlık işi sizde de oluyor mu?
Torreira 6 ay sakat
Demirbay 6 ay sakat
Ndombele 4 ay sakat

takımda durum böyle şu an

ne logo ne futbolcu resmi ne tema yükleyemiyorum oyuna
Öncelikle Belgelerim içindeki doğru klasörlerin içine at dosyaları. (logos, faces, kits vb.)

Sonra da Bilgisayarım'dan C sürücüsüne gir, PC kullanıcı klasörünün içine gir. Orda AppData var. Ondan sonra Local ya da Roaming klasörünün içinden FM klasörünü bul, içinde Cache klasörü var. O klasörün içine gir ve içindekilerin hepsini sil. (Klasör ayarlarından gizli klasörleri göster işaretli olmalı)

Sorun düzelecektir.

Vermezler diye 60.000.000 € peşin istedim, adamlar kabul etti. Hadi buyur...

En iyisi oyunu kaydedip çıkayım, ben bu işi iyice bir düşüneyim. Satasım gelmiyor Icardi'yi :ROFLMAO:

Edit : 60'dan vazgeçtim. 120 isterim dedim, onu da kabul ettiler. Vay arkadaş... Satacaz mecbur. O paraya 2 sezona Şampiyonlar Ligi'ni alacak genç kadro kurulur.

Ekli dosyalar

• Screenshot 2023-10-27 02-26-54.webp
    Screenshot 2023-10-27 02-26-54.webp
    89,7 KB · Görüntüleme: 82
Son düzenleme:
Geri
Üst Alt