bizim topcular fm24 e gore nasil var mi bir kiyaslamasi?

fm 23 data ile baslayayim diyorum
Keremle Barış ciddi derecede iyi
Angelino müthiş ama bende opsiyonu yoktu alamadım.
Boey iyi zaten direkt teklif alıyor. Nelsson da öyle.
Icardi’ye sene sonunda çılgın teklifler geliyor.
Ziyech bayağı iyi, Tete’yi geliştirmek lazım.
Torreira’ya devre arası 40 m euro mu ne teklif geldi Milan’dan, satıp Salih Özcan’ı aldım.
Sergio ile Mertens’i maaşlarından dolayı sattım hemen, ikisi de bons getiriyor.

Genel olarak çok yüksek teklifler alıyor oyuncular ve bu teklifler gelince oyuncuların değeri de o seviyeye yükseliyor ama dediğim gibi A kalite ya da o potansiyelde adamları almak bayağı zor, gelmiyor çoğu. İyi scout etmek lazım.

Duran top hocası iyi olmuş, iyi bir adam getirirsen ciddi gol atıyorsun oradan. İyi bir asistan alıp idmanları ona bırakmak yine iyi seçenek.

Sakatlık süre ve sayısı için de fizyo kadrosunu yenilemek lazım.

Avrupadakiler gelmeyi tercih etmiyor genelde, güney amerikalılar da eh işte.

Boey’i de 50ye sattım, oyuncuyu satmadıkça ciddi bedeller teklif ediyorlar, Arabistan takımları özellikle.

Yani bir noktada iş paran var ama iyi oyuncu alamıyorsuna dönüyor.
araplar oyunu da bozmus gibi desene

Keremle Barış ciddi derecede iyi
Angelino müthiş ama bende opsiyonu yoktu alamadım.
Boey iyi zaten direkt teklif alıyor. Nelsson da öyle.
Icardi’ye sene sonunda çılgın teklifler geliyor.
Ziyech bayağı iyi, Tete’yi geliştirmek lazım.
Torreira’ya devre arası 40 m euro mu ne teklif geldi Milan’dan, satıp Salih Özcan’ı aldım.
Sergio ile Mertens’i maaşlarından dolayı sattım hemen, ikisi de bons getiriyor.

Genel olarak çok yüksek teklifler alıyor oyuncular ve bu teklifler gelince oyuncuların değeri de o seviyeye yükseliyor ama dediğim gibi A kalite ya da o potansiyelde adamları almak bayağı zor, gelmiyor çoğu. İyi scout etmek lazım.

Duran top hocası iyi olmuş, iyi bir adam getirirsen ciddi gol atıyorsun oradan. İyi bir asistan alıp idmanları ona bırakmak yine iyi seçenek.

Sakatlık süre ve sayısı için de fizyo kadrosunu yenilemek lazım.
tek merak ettigim fm 23 datasi var simdi bende takim kurulu ama fm 24 bekledigimden baslamadim acaba kardodaki oyuncularin statlari nasil bir bakacagaim genie scout ile arada ciddi fark varsa o zaman fm 24 datasi ile baslarim

Ziyechi sihirli dokunusumla üclü orta sahanin ofansif parcasi olarak takimin yildizi yapma yolunda ilerliyorum. De La Cruz da cektim takimin Mezzalasi oldu Zaha ile cok iyi anlasiyor arkalarinda Torreira herseyi süpürüyor.

Gelene geçene dösüyoruz

Aynen bu seri fakat ben 08 olanını çok beğenmiştim.

Bu oyunda Bale'yi, Spurs rezerv takımından bulup bedavaya Gençlerbirliği'ne getirmiştim :red:

9980008-2044813287621531.jpg

Serinin sonlandırılmasıyla ilgili bir açıklama yapan EA Sports'un yetkili isimlerinden Gerald Köhler, futbol menajerliğinin hitap ettiği oyuncu kitlesinin son derece sınırlı olduğunu ve bu sınırlı kitlenin büyük bir bölümünün de kendi oyunlarını tercih etmediğini dile getirdi.

Serinin sonlandırılmasıyla ilgili bir açıklama yapan EA Sports'un yetkili isimlerinden Gerald Köhler, futbol menajerliğinin hitap ettiği oyuncu kitlesinin son derece sınırlı olduğunu ve bu sınırlı kitlenin büyük bir bölümünün de kendi oyunlarını tercih etmediğini dile getirdi.
Bu oyunu baya baya güncelleyen ve halen oynayan bir kitle var.

tek merak ettigim fm 23 datasi var simdi bende takim kurulu ama fm 24 bekledigimden baslamadim acaba kardodaki oyuncularin statlari nasil bir bakacagaim genie scout ile arada ciddi fark varsa o zaman fm 24 datasi ile baslarim
Bence hemen hepsi daha iyi 24te. Fener de çok iyi ama, minimum puan kaybıyla oynamak gerekiyor şampiyonluk için.

Bu arada en iyi ser net FA Premier League Manager 2002 idi, o dönem için çok büyük işti ama devam etmedi.

Bence hemen hepsi daha iyi 24te. Fener de çok iyi ama, minimum puan kaybıyla oynamak gerekiyor şampiyonluk için.

Bu arada en iyi ser net FA Premier League Manager 2002 idi, o dönem için çok büyük işti ama devam etmedi.
sanirim cm 01-02 de sports interactive ayrildi ve sadece o ayakta kaldi diger ekip devam etseydi belki daha guzel isler yapabilirlerdi

Geri
Üst Alt