- 30 Temmuz 2009
- 12.346
- 6.594
- 1.823
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ukrayna Milli Takım hocası şu anda Maç'ta sürekli görünce o konuya yazmak istemiştimFm'de Sporting Lizbon'a geldiğimde Sportif Direktör Luis Campos sana yeni 1 yardımcı hoca bulalım demişti ve Şenol Güneş'i önermişti Türk olduüu için sözleşme görüşmelerine başlamadan Sergiy Rebrov'u getirir misin demiştim getirmişti ve 2. yılımızda Uefa Kupası ve 3. yılımızda ise Şampiyonlar Ligi'ni kazanmıştık hocayla![]()
Canım kardeşim ne güzel de kendi kendine konuşuyorUkrayna Milli Takım hocası şu anda Maç'ta sürekli görünce o konuya yazmak istemiştim![]()
Eğer böyle olacaksa rezaletçıksa da oynasak
mevcut savemi devam ettircemEğer böyle olacaksa rezalet
Gelen kutusu nerede
Bırakıyorum
Xbox psciler için oyunu mahvettiler isyanım var
Miles senin ananı
mevcut savemi devam ettircem
Doğru tepki
Yeni nesil gelsin diye yapıyorlar
Hepsine gireyim
#bizbizeyeteriz
#bizhepbizbizeydikzaten

Eşcinsellik sokarlar kesin. Sevdiği kadına kaçtıKocası tarafından sakatlandı![]()
O zaten fazlasıyla var. Hatta eski serilerde daha fazlaydı şimdi biraz azaltmışlar. Konya deplasmanına, Erzurum deplasmanına gidiyorsun, tribünler Amsterdam Pride kutlamaları tadında. Her yer gökkuşağı bayrağı. Homofobik falan da değilim bu arada. Umrumda değil herkese saygım var. Ancak oyun oynarken bile gözüme sokulması gereksiz geliyor bana.Eşcinsellik sokarlar kesin. Sevdiği kadına kaçtı
Yok topçulara benim dediğimO zaten fazlasıyla var. Hatta eski serilerde daha fazlaydı şimdi biraz azaltmışlar. Konya deplasmanına, Erzurum deplasmanına gidiyorsun, tribünler Amsterdam Pride kutlamaları tadında. Her yer gökkuşağı bayrağı.