realist

3le6xqo.png

fm25’e kadın futbolu falan ve diğer konusulan salakca seyler gelirse fm25’i pas geçeceğim hiç gerek yok
çok sıkıcı gelmeye basladı artık bu fm serisi

Şeyi söylermisiniz Preset taktiklerde en iyi ney. Gegen pres 4 3 3 yapıom iyi ama daha iyi bişi varsa da denemek isteriz
Ben dikey tiki taka yapıp kendime göre yontuyorum genelde. Okan Buruk ball’a benziyor biraz. Her seride başarılı oluyor ama kondüsyon konusu kritik.

FM'nin son serilerinde en sevmediğim şey oyunun taktiksel anlamında sadece belli taktik anlayışlarını ve belli dizilişleri desteklemesi.

Çok eskiden beri CM ve FM oynayan arkadaşlar bilir ki gerçekten taktik anlamında yaratıcılığın dibine dibine inebiliyordun.

Şimdi sözde onlarca seçenekle daha fazla taktiksel özgürlük sağlanıyormuş gibi gözükse de hiç öyle değil.

Edit: Niye peki diye soranlar olursa diye; ne zaman ki FM'ye 3D oyun motoru dahil oldu, ondan sonra işin dadı epey gaçtı bu anlamda.

Şeyi söylermisiniz Preset taktiklerde en iyi ney. Gegen pres 4 3 3 yapıom iyi ama daha iyi bişi varsa da denemek isteriz
bu işin mucidi ön libero önlerinde 2 tane iki yönlü orta sahadır ahbab

4-1-2-2-1 bir nevi 4-3-3 dür

gegenpresi seç oyunculara koşu yoluna pas vermelerini söyle

savunma ve hücum bloğunu birbirine yakın tut defi bir tık geride tutabilirsin. topa dalma seçecen, karşı presi

bayadır oynamıyorum taktik erkanında yazanları unuttum

24.4 veri tabanı güncellemesi ile gazimağusa'nın güneyinde paralimni kulübüyle sıfırdan kariyer açtım.
mağusa limanına beklerim @Feramuz Kayalar

1000_F_520951091_hgJeh9JHH2710khBojXTkjiry9GCIdxA.jpg

Geri
Üst Alt