hedef ilk sezon şl'yi almak
başkaları yapıyorsa biz niye yapmayalım

2008-2018 arası epey oynamisimdir save load bir hastaliktir benim save loadsiz tek bir kariyerim yoktur sakatlıklar sıkıntılı maç kayiplari hele 4. sezon SL falan alamadiysam skar geçerim direk....
Hatta save load ne mk oyuncuma teklif gelmeyince sinirlenip Citye Bayerne add manager yapıp az mı oyuncu sattım..
Mottom da hep şöyleydi farz edelim Araplar satın alıyor takımı

2008-2018 arası epey oynamisimdir save load bir hastaliktir benim save loadsiz tek bir kariyerim yoktur sakatlıklar sıkıntılı maç kayiplari hele 4. sezon SL falan alamadiysam skar geçerim direk....
Hatta save load ne mk oyuncuma teklif gelmeyince sinirlenip Citye Bayerne add manager yapıp az mı oyuncu sattım..
Mottom da hep şöyleydi farz edelim Araplar satın alıyor takımı
80858909_2699709090086376_1368221046854909952_n.png

597

Lig'den sonra Portekiz Kupa'sı Final'i vardı Benfica'ya karşı Milli Takım'a giden ve sakatlıklardan dolayı 6 oyuncu yoktu Benfica'da ise eksik yoktu 2-1 yenilerek kupayı onlara bıraktık :D Başkan stat falan filan diyerek 40 bin euro bonservis 200 bin euro da maaş verince sözleşmeyi yenilemedim :D Bayer Leverkusenle görüştük Tuchel'i aldılar :D Real Madrid için Zidane'ı göndereceklerdi taraftarlar beni istemedi :D Sporting Lizbonla maaş konusunda anlaşamadık :D Anderlechtle çok güzel 1 maaş anlaşmam oldu ve Anderlecht'e geçtim :D

Geri
Üst Alt