Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.823
- 25.777
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok mu şöyle içimizi ısıtacak kolpa bir kariyer hikayesi
Eintracht Frankfurt kariyeri açtım. Devam edersem kolpalarımla şenlendireceğim. Çok oynamıyorum bu ara bezdim oyundan.
FIFA Manager 14 oynuyorum modlu, FM'den emekli oldum. Uşakspor ile CL alıp çoluk çocuğa karıştım. Biraz büyüsünler de torpille altyapıya alacağım. Hanım bir süredir kendisiyle ilgilenemedim diye tavır yaptı, şimdilik antrenmanları yardımcım yönetiyor. Çocukları ninelerine bırakıp hanımla tatile çıktık. Geri ne zaman dönerim bilmiyorum.yok mu şöyle içimizi ısıtacak kolpa bir kariyer hikayesi
fm'den emekli olmak mı?FIFA Manager 14 oynuyorum modlu, FM'den emekli oldum. Uşakspor ile CL alıp çoluk çocuğa karıştım. Biraz büyüsünler de torpille altyapıya alacağım. Hanım bir süredir kendisiyle ilgilenemedim diye tavır yaptı, şimdilik antrenmanları yardımcım yönetiyor. Çocukları ninelerine bırakıp hanımla tatile çıktık. Geri ne zaman dönerim bilmiyorum.
fm'den emekli olmak mı?
fm 2027’de namağlup 6 beraberlik ile şampiyon oldu oyunu bıraktım.yok mu şöyle içimizi ısıtacak kolpa bir kariyer hikayesi
ne yazdın allasenfm 2027’de namağlup 6 beraberlik ile şampiyon oldu oyunu bıraktım.
2027 yılında yanine yazdın allasen
kim şampiyon oldu2027 yılında yani
namağlup fbkim şampiyon oldu
e oyunda gözüküyonnamağlup fb
girmedim 3-4 gündür oyundan soğudume oyunda gözüküyon
hani silmiştin?
hayatın kolpa