Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hala bu ucube oyunu oynayanlar var. inanılmaz
Akıllı ol!
bir gslinin bir yapıya müdahil olmamasıstuttgart alt yapısında iş bulduk
![]()

Ben Fm 21 oynuyom aynı mı değil bilemem kanks ama Duran Toplar çok önemli.Oraya en iyi kullananları ekledikten sonra Maç'a full hücumla başla 1-0 veya 2-0'dan sonra kontra atak oynatmaya başla gelir GollerEkli dosyayı görüntüle 271365
@Vasfi Vural @Murat Durmaz bana akıl verin, istediğim oyunu oynatıyorum muazzam bi pas oyunu, 13 lig maçının 9unda gol yemedik ama hücumda biraz kısır kalıyorum.
ne yapmak lazım, oyuncu transferleriyle mi halletmek lazım?
Gelişerek degişemiyorsak , değişerek gelişeceğiz mottosunu dene xelcuk , ve Ft hocaminEkli dosyayı görüntüle 271365
@Vasfi Vural @Murat Durmaz bana akıl verin, istediğim oyunu oynatıyorum muazzam bi pas oyunu, 13 lig maçının 9unda gol yemedik ama hücumda biraz kısır kalıyorum.
ne yapmak lazım, oyuncu transferleriyle mi halletmek lazım?
benim oyun biraz ziconun fbsi gibi, avrupada gümbür gümbürüz ligte takımları açmakta zorlanıyoruzBen Fm 21 oynuyom aynı mı değil bilemem kanks ama Duran Toplar çok önemli.Oraya en iyi kullananları ekledikten sonra Maç'a full hücumla başla 1-0 veya 2-0'dan sonra kontra atak oynatmaya başla gelir Goller![]()
Bana 1-0 olsa da fark etmez kanks yavbenim oyun biraz ziconun fbsi gibi, avrupada gümbür gümbürüz ligte takımları açmakta zorlanıyoruz
Anderlechtle devam ederken her hafta başka 1 kulüple görüşürken taraftarlar ve oyuncular giderim belki diye her Maç şöyle olaylar oluyo temsili yav
Grok'a benim avatarları yazdığımda Erik Ten Hga hocamı tanıyo diğerlerini tanmıyo kanks yavfotondaki hoca falan değil
?Grok'a benim avatarları yazdığımda Erik Ten Hga hocamı tanıyo diğerlerini tanmıyo kanks yav![]()