allama şüçürler ossun

dtw5w2o.png

3.lig finalinde de kuşadasıspor'u 5-0 yenip 2.lige yükseldik.

bcf9qld.png

AAAABYA5hzVpEz9r_5etbGlO58KPqasX_cSavxMeh2WkdM7L5eEsTIzNX2wLv_TQDSXz6hXRy9uFA0i4phR5H8w2eOM9GKzOf52dV5tY.jpg

oyun ayarlarını resetlemiştim mbappe nasıl 3 milyon maaş alıyor diyodum meğer aylıkmış.

Tamam kadro olarak güçlüyüz aynı şekilde oyun olarak güçlüyüz ama her Maç rakiplere Penaltı bizim oyunculara Kırmızı Kart verip de niye Maçlar'ı kazanmamız engellenmeye çalışıyo yav :D

oyun ayarlarını resetlemiştim mbappe nasıl 3 milyon maaş alıyor diyodum meğer aylıkmış.
Psg'ye ilk geldim yönetimden 1'iyle konuşuyoz bu Maç ne Maç'ı dedim Mbappe'ye moral olsun Maç'ı yapıyolarmış :D Mbappe'yi yedek mi bıakmıştım az mı oynatmıştım o Maç'ta :D Daha sonradan da ilk fırsatta Liverpool'a göndermiştim ulan :D

Psg'ye ilk geldim yönetimden 1'iyle konuşuyoz bu Maç ne Maç'ı dedim Mbappe'ye moral olsun Maç'ı yapıyolarmış :D Mbappe'yi yedek mi bıakmıştım az mı oynatmıştım o Maç'ta :D Daha sonradan da ilk fırsatta Liverpool'a göndermiştim ulan :D
noluyo lan

dgpcceg.png

Sponsorumuz olan Ergül Mobilya bizi şampiyonluk kutlamalarımızda da yalnız bırakmadığı için teşekkür ederiz.Bu güzel günde o güzel sesi ile tribünleri coşturan Mustafa Ceceli'nin de dediği gibi '' Yeni neslin tercihi işte Ergül Mobilya '' diyoruz..
galatasaray-erik-ten-hag-mustafa-ceceli-komedi-caps-1.webp

Biz isteyince 140-145 pa lı forvetlere 40m pound çeken italyan takımlarına selam olsun. Kendi forvetimizi kendimiz yaratırız.

1744319069099.webp
1744319157981.webp

Geri
Üst Alt