- 27 Ocak 2010
- 136.097
- 101.686
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
atsana knk editli hali.
İşin yok mu2.12 xG'den gol çıkaramadık işimiz rövanşa kaldı
![]()
Vasfim bana da dm den indirebilmem için link atabilir misin ? Sen de temanda şiir gibi
Gsmiz şampiyonluğu hamsilerin elinden kapacak gibi duruyor
oha yavFm 2026 ile 10 sezonu geride bıraktım, sıkıldım yeni kariyere başladım.
Oyunla ilgili en büyük derdim, OYUN ÇOK KOLAY ULAN.
Gerçekten 2. hadi bilemedin 3. sezondan itibaren hiçbir challange hissi kalmıyor. Full GS oynadım başka takım almadım, gördüğüm eksiler
- Hayvan gibi iyi topçuları sözleşme bitmesine 6 ay kala çat diye imzaya ikna edebiliyorsun, ulan senin peşinde Real'in olması lazım benden başka takip eden yok
- İlk sezon deneme yanılma yöntemi yaparken bi taktik buldum ve 5 sene boyunca ligde sadece toplasan 2 veya 3 kere maç kaybettim. Sıkıldığım için taktik değiştirdim, yani oyunun yapay zekası sana karşı hiçbir önlem almıyor.
- Rakiplerin mal oğlu mal olması. Eski kaydı silmedim bilerek, yıl olmuş 2023 Fenerbahçe'nin forveti hala Nesri hıyarı. BJK'de hala Svensson falan oynuyor. Demem o ki, takımlar gerçekten gelişmek için zorlamıyor, yapay zeka diğer takımları mal gibi yönetiyor.
- Takım içi huzuru sağlamak, dengeyi korumak aşırı kolay. Normalde 5 maç yedek otursa ortalığı yıkacak oyuncu 20 maç forma giymemiş bana gelip diyor ki "ya hocam beni birazcık oynatsanız mi hihihihi"
- Takımına çok rahatça kaynak yaratabiliyorsun, ula Torreira gelmiş 33 yaşına 40 milyon euroya sattım. Ya hadi abicim hadi
Bu oyunu zorlayıcı gerçekçi bi hale getirecek bi yama, patch falan çıkmadan daha oynamam gibi.
Vasfim hava çok soğuk kısa da giyinmişsin, üşütmeyesiniş görüşmesi için amsterdam'dayım
![]()
![]()