Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Karim Konate'ye ne istiyolar..Gözlemci bekliyorum saf saf , Sisto aldım geçen oyunlardan bildiğim için sağ kanata.
İlk iki maçında sıvadı , Dovbyk ucuzmuş onu alayım hemen.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karim Konate'ye ne istiyolar..Gözlemci bekliyorum saf saf , Sisto aldım geçen oyunlardan bildiğim için sağ kanata.
İlk iki maçında sıvadı , Dovbyk ucuzmuş onu alayım hemen.
O çıkmadı bende ya , veritabanı yetmedi heralde.Karim Konate'ye ne istiyolar..
22 mi oynuyosun?21 yamasında varmış o Lig..O çıkmadı bende ya , veritabanı yetmedi heralde.
kanat bek destek oynat geriye yaslan izle
boey var şu an yedek olarak gelecek performansa göre alır formayıkanat bek destek oynat geriye yaslan izle
Güzel Golcü
Aynı şeyi ben de diyorum. Ufak bir draft yapılabilir. Aramızda maçlar yapabiliriz. Ama kimsenin gönlü yok gibi.Forumda bu kadar FM oyuncusu varken, neden ufak bi turnuva yapmıyoruz?
Mady Camara-Seko Fofana orta sahada iş yapar.Umut forvete Dovbyk'i aldı ilk maçtan hat-trick yapmış sen bu fırsatı kaçırıyosunBabel ve Soso ile yolları ayırdık.
Bu yıl Muslera ile devam sonra ona da elveda.
Ortasaha arayışlarımız sürüyor. Gedson yanaşmıyor
üstad inş osm bilgini konuşturmuyosundurMady Camara-Seko Fofana orta sahada iş yapar.Umut forvete Dovbyk'i aldı ilk maçtan hat-trick yapmış sen bu fırsatı kaçırıyosun![]()
Camara iyi yolla birkaç tane daha araştırayımMady Camara-Seko Fofana orta sahada iş yapar.Umut forvete Dovbyk'i aldı ilk maçtan hat-trick yapmış sen bu fırsatı kaçırıyosun![]()