- 5 Eylül 2014
- 84.898
- 70.827
- 4.513
beraberliğe mi sevindin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beraberliğe mi sevindin
olaylar çıktı herhalde
zor bir maç geldi
gir çık uzun sürmüştür

Bu sene bilmiyorum hiç. GS kariyerinde alamamıştım başta. Sonra peşini bıraktım.
profiline bak ve yorum yap onat!!Bu sene bilmiyorum hiç. GS kariyerinde alamamıştım başta. Sonra peşini bıraktım.
oyun durumunu aç bakayım kaç kere kaydetmişsin oyunu
Doğruları fmci hassasiyeti ile dile getirmişsin tebrik ediyorum.önce bi özele bak
bi de
hile yaparak neyin keyfini alıyorsun olm be değmez sıkılırsın niye yaptım dersin
2 gs kariyeri
birinde ilk sezon şl
birinde uefa
35 yıllık fmci bile yapamaz bunu
ki sen 17 20 oynamışsın sadece!!!
fm 10'da sadece ingiltere premier lig açık manu ile 2033'e kadar üst üste şl, süper kupa, kulüpler dünya kupası, lig ve tüm ingiltere kupalarını kazanmıştım.önce bi özele bak
bi de
hile yaparak neyin keyfini alıyorsun olm be değmez sıkılırsın niye yaptım dersin
2 gs kariyeri
birinde ilk sezon şl
birinde uefa
fm 10'da sadece ingiltere premier lig açık manu ile 2033'e kadar üst üste şl, süper kupa, kulüpler dünya kupası, lig ve tüm ingiltere kupalarını kazanmıştım.
hız,hızlanması yüksek oyuncular + taktik ile her şey mümkün.önce bi özele bak
bi de
2 gs kariyeri
birinde ilk sezon şl
birinde uefa
oyunun bugunu kullanmak ahlaki sınırlar içinde değildirhız,hızlanması yüksek oyuncular + taktik ile her şey mümkün.
la millet sene başı kornerden 80 gol atıyordu korner taktiği ile, sonradan düzelttiler.
aynen yok, bak bakalım şu resmeoyunun bugunu kullanmak ahlaki sınırlar içinde değildir
senin dediğinin olmasının ihtimali uzayın içinde yok

onu demiyorum olmaynen yok, bak bakalım şu resme
![]()
İki yönlü orta saha kullanıyorsan iş yapar ama 10+ verilmez bence.profiline bak ve yorum yap onat!!
Football Manager 2022 - ( FM22 ) Attributes Ratings - Tactics Tests Results | FM-Arenaonu demiyorum olm
hız o bu deyip
her kariyerde avrupa ligi almak yok diyorum
birde ilk sezon
buna inanan kerizdir
BANA OYUN DURUMUNU AT ONA GÖRE TESCİL EDECEĞİM