Can Eroğlu
Aslan Üye
- 21 Ocak 2019
- 8.002
- 6.752
- 718
Sen git Santos ile 20 maç kazan 1 kere kaybet istifa et sonra gelsin Denizlispor iş teklifi yapsın sana YUH BE.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen git Santos ile 20 maç kazan 1 kere kaybet istifa et sonra gelsin Denizlispor iş teklifi yapsın sana YUH BE.
fas liginde olimpic safi ol renktaş@Abdullah Avcı River Plate beni reddetti şimdi de ayni ligten Godoy Cruz teklif yaptı bana. İntikam alınır mı yoksa Santos'dan daha da düşük bir kulübe gitmek gibi bir ahrazlık yapılır mı?
tehlikeli sulardasın üstad tenha yerlerde dolaşma@Abdullah Avcı River Plate beni reddetti şimdi de ayni ligten Godoy Cruz teklif yaptı bana. İntikam alınır mı yoksa Santos'dan daha da düşük bir kulübe gitmek gibi bir ahrazlık yapılır mı?
Santos'dan ayrıldıktan sonraki sene tekrardan Santos'a başvuru yaptım benimle dalga geçtiler. Şimdi Cruzeiro'nun başına geçip Brezilya'nın babası olmaya gidiyorum.tehlikeli sulardasın üstad tenha yerlerde dolaşma
akşam profilini atarım takımınfas liginde olimpic safi ol renktaş
başarılar1860 muncheni eski şaşalı günlerine döndürme çalışmaları. bayern egomanyasına son vermek vsvs. . an itibari ile kariyere başlıyorum
Niye kucumsedin kiSen git Santos ile 20 maç kazan 1 kere kaybet istifa et sonra gelsin Denizlispor iş teklifi yapsın sana YUH BE.
Düzeltme yapalım o zaman, İstanbulspor ve Kocaelispor teklif yaptı..Niye kucumsedin ki![]()
@Oral SeverDüzeltme yapalım o zaman, İstanbulspor ve Kocaelispor teklif yaptı..
Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk eyvah eyvah
Şahin'in olaya bu şekil girmesinin oranı 1.10Yağmurdan kaçarken doluya tutulduk eyvah eyvah
@Can Eroğlu @Abdullah Avcı @Murat Durmaz @Furkan Korkmaz burak başkanın ertoyu davet ettigi gibi bende sizi uefa finaline davet ediyorum arkadaşlarBenimde kendime göre hayallerim rüyalarım hülyalarım var
Uefa Finali için hazırız.Davete gitmek gerek..@Can Eroğlu @Abdullah Avcı @Murat Durmaz @Furkan Korkmaz burak başkanın ertoyu davet ettigi gibi bende sizi uefa finaline davet ediyorum arkadaşlar