Beyler fm için laptop alacağım, şirket pcsi’si engelliyor. Var mı öneriniz hesaplı?

beyler la liga da taahüt edilen maaş bütçesi var bu neden var veya nasıl artar bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim

ayrıca şuan oynamadığım fm 2020 21 de olabilir birine hediye olarak steam hesabından gönderebiliyor muyuz ?

Maçtan önce Serdar Dursun formsuz diye 2-3 maç yedeğe atmıştım Pereira maçtan önce çağırdı onlara karşı oynatmamam için.Pereira Maçtan önce de alaylı bi şekilde konuştu.Fbli Bünyamin'i de bu maçta yedeğe aldım yerine sol bek adamı sağ bek oynattım.İlk maçta Altay'dan dolayı elimden kaçtılar ama iç sahada klasikleşen Fb galibiyetini aldık..

fm-21-antalyaspor-5.JPG

Maçtan önce Serdar Dursun formsuz diye 2-3 maç yedeğe atmıştım Pereira maçtan önce çağırdı onlara karşı oynatmamam için.Pereira Maçtan önce de alaylı bi şekilde konuştu.Fbli Bünyamin'i de bu maçta yedeğe aldım yerine sol bek adamı sağ bek oynattım.İlk maçta Altay'dan dolayı elimden kaçtılar ama iç sahada klasikleşen Fb galibiyetini aldık..

Ekli dosyayı görüntüle 150316

Maç sonu şu şekil röportaj verdik :D

fm-21-antalyaspor-6.JPG

Ekli dosyayı görüntüle 149187

Ekli dosyayı görüntüle 149188

lig bitti
transferlerin %30'u halledildi

HEDEF AVRUPA HEDEF KUPA

Fatih Terim'in UEFA Kupası'ndaki ceketini istediler! | Galatasaray  Müzesi'nde Terim köşesi

ah ulan ah..

Yabancı sınırı nedeniyle Psg'nin genç takımında oynayan 29-30 yaşındaki kaleci yerine İsmail Çipe'yi transfer ettik.Başkanın dediğine göre çay bitmeden Burak transferi onaylamış :D Gökhan Akkan'ı alacaktık Wolfsburg'a gitti :D

Geri
Üst Alt