Mevcut kadroyu paylaş yiğidim, kimler var bir bakalım.
23423.webp

Daha 7-8 tane de 2 ve 2.5 yıldızlı çocuklar var. Yani anlayacağın kadro leş atıyor hocam. Zaha çöpünden falan kurtulabilirsek mali durum daha iyi hale gelecek. 2 Yıldızlı adam 5M maaş alıyor inanılır gibi değil.

tadım kaçtı

dwdcfb3.png

Nasıl yav :D Antalyaspor bile 3-4 milyon euro veriyo.4 milyon euroluk adamı taksitle ve satın alma opsiyonuyla kiralıyom.Senin seçtiğin oyunculara kaç istiyolar?
Genellikle çoğu kiralanmıyor bile kiralananlar da aşırı kötü topçular. PL'de oynuyoruz stopere "mecburi" aldığım adam bedelsiz Ravil Tagir. Geldiğim gibi istifa edeceğim az kaldı.

Genellikle çoğu kiralanmıyor bile kiralananlar da aşırı kötü topçular. PL'de oynuyoruz stopere "mecburi" aldığım adam bedelsiz Ravil Tagir. Geldiğim gibi istifa edeceğim az kaldı.
Orası zor da Ravil falan kovalıyosan yanına Almanya Ligi'nden 26 yaşında falan bi stoper al gitsinya da Luyindama'yı al.6 milyon euroya bırakıyodu riskli olurdu transfer etsem Montero'yu aldım.Nelsson da Luyindama'dan daha az istediler ama Leipzig ile daha önceden anlaşmış..

Orası zor da Ravil falan kovalıyosan yanına Almanya Ligi'nden 26 yaşında falan bi stoper al gitsinya da Luyindama'yı al.6 milyon euroya bırakıyodu riskli olurdu transfer etsem Montero'yu aldım.Nelsson da Luyindama'dan daha az istediler ama Leipzig ile daha önceden anlaşmış..
Sakın üst posta bakma üstat...

Geri
Üst Alt