Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.650
- 4.923
- 673
şirket pcsinde ki engeli aşmak çok daha kolay ve maddi anlamda az zorlar renktaşBeyler fm için laptop alacağım, şirket pcsi’si engelliyor. Var mı öneriniz hesaplı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şirket pcsinde ki engeli aşmak çok daha kolay ve maddi anlamda az zorlar renktaşBeyler fm için laptop alacağım, şirket pcsi’si engelliyor. Var mı öneriniz hesaplı?
realistlikNewcastle her sezon 250M harcasın biz 10M bulamayalım. Genç 17-18 yaşındaki wonderkidleri de L*verpool vs. alsın. Koyayım böyle kulübe.
Halis mi bu?tadım kaçtı
![]()
İspanya 2. Lig ve Psg İnter gibi takımların oyuncularını satın alma opsiyonuyla kiralayabilirsin..Newcastle her sezon 250M harcasın biz 10M bulamayalım. Genç 17-18 yaşındaki wonderkidleri de L*verpool vs. alsın. Koyayım böyle kulübe.
Kulüp de maaş verecek para bile yok.. Tası tarağı topladık Afrika'da maden aramaya gidiyoruz.İspanya 2. Lig ve Psg İnter gibi takımların oyuncularını satın alma opsiyonuyla kiralayabilirsin..
2300'lü yıllarda hakim olacaklar maalesef gs 4. büyük bile değil...Halis mi bu?
Nasıl yavKulüp de maaş verecek para bile yok.. Tası tarağı topladık Afrika'da maden aramaya gidiyoruz.
gerçekler..2300'lü yıllarda hakim olacaklar maalesef gs 4. büyük bile değil...
![]()
Genellikle çoğu kiralanmıyor bile kiralananlar da aşırı kötü topçular. PL'de oynuyoruz stopere "mecburi" aldığım adam bedelsiz Ravil Tagir. Geldiğim gibi istifa edeceğim az kaldı.Nasıl yavAntalyaspor bile 3-4 milyon euro veriyo.4 milyon euroluk adamı taksitle ve satın alma opsiyonuyla kiralıyom.Senin seçtiğin oyunculara kaç istiyolar?
tamamen simüle edilmiş bu arada 500 yılHalis mi bu?
gitmeKendimi imzayı attıktan 4 saat sonra kovulan İbrahim Üzülmez gibi hissediyorum. Bu kulübü bu hale getirenlerin Allah belasını versin.
Yönetimle toplantı halindeyim.. Sizin sözlerinize güvenmiyoruz diyorlar. Eşyaları toplamaya başladım bile..gitme
gitmeseydin dana
Orası zor da Ravil falan kovalıyosan yanına Almanya Ligi'nden 26 yaşında falan bi stoper al gitsinya da Luyindama'yı al.6 milyon euroya bırakıyodu riskli olurdu transfer etsem Montero'yu aldım.Nelsson da Luyindama'dan daha az istediler ama Leipzig ile daha önceden anlaşmış..Genellikle çoğu kiralanmıyor bile kiralananlar da aşırı kötü topçular. PL'de oynuyoruz stopere "mecburi" aldığım adam bedelsiz Ravil Tagir. Geldiğim gibi istifa edeceğim az kaldı.
Sakın üst posta bakma üstat...Orası zor da Ravil falan kovalıyosan yanına Almanya Ligi'nden 26 yaşında falan bi stoper al gitsinya da Luyindama'yı al.6 milyon euroya bırakıyodu riskli olurdu transfer etsem Montero'yu aldım.Nelsson da Luyindama'dan daha az istediler ama Leipzig ile daha önceden anlaşmış..