- 5 Eylül 2014
- 84.978
- 70.919
- 4.513
??
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
??
İstifa da bir hizmettir!
Dayanıklığa Güç'e bak 24 yaşında adamsın
Tribünler başkanın da istifa etmeni istemesini istiyolarpes edecek değiliz 3 yıl süre
![]()
Tribünler başkanın da istifa etmeni istemesini istiyolar
@Abdullah Avcı0:32
Kastamonulu Fahrettin bu sene de şampiyonluk gelmezse artık sana şu şekil bi kalkışma düzenleyecek
napimKış güncellemesiyle yeni kariyer açtığımızı buradan duyurmuştuk.
Oyunun başına anca oturabildim.
İlk iş sol bek transferi oldu. Ucuz yollu olarak Simeone Bastoniyi kadromuza kattık.
4 2 3 1 tiki taka sistemimize uygun olarak on numara ve sağ kanat transferlerimizi bütçemiz dahilinde gündeme aldık. Bol taksitle Enis Bardhi ve Andrija Zivkovici kadromuza kattık.
Bu esnada tiki taka futbolu takıma cuk oturdu. Şampiyonlar ligi gruplarına Prag, Monaco ve Shaktarı eleyerek kaldık. Ama şampiyonlar liginde ölüm grubuna düştük. En kötü rakibimiz Liepzig oldu.
Avrupada transfer döneminin kapanmasına 3 gün kala Newcastle Marcaoya talip olup 33.5 milyonu pazarlık sonrası verince dayanamadım sattım. Hemen stoper aramalarına başladım. Dortmundan Dan-Axel Zagadouyu 8.5 milyon bonservisle kadroma kattım ama şampiyonlar ligi kayıtlarına yetişmedi.
Zaten şansımız yoktu Alpaslan ya da Semihle idare edeceğiz Avrupa’yı.
Bakalım tiki taka Gsmize enfes oturdu. Kerem ve Zivkovic kanatlarımız enfes oldu. Morutan ve Mohamed yedekten gelip şahane işler yapıyor. Pulgar duran toplarda asistler goller yapıyor şahane. Sezon sonu Fiorentina ile pazarlık masasına oturabilirim. Ya da Salvatore Espositoyu alacağız oraya.
Devre arasında ise ortasahaya defansif oyun kurucu oynayabilen bir topçu bakacağız. Bir de forvet için Luccayı yoklayacağız. Marcao iyi para getirdi sağolsun
sen kimsin?
kimsesizlerin kimsesiyimsen kimsin?
gel ekibimizde sportif direktör olarak başla
yine mikimsesizlerin kimsesiyim
nasıl?yine mi