- 27 Ocak 2010
- 139.257
- 105.548
- 5.648
usb, dönüştürücü ile kullanıyorumMouse type-c girişli ise modelini belirtir misin renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
usb, dönüştürücü ile kullanıyorumMouse type-c girişli ise modelini belirtir misin renktaş
ekşi'den...
2 senedir ilk kez türkiye liginden kariyer yapayım dedim. akademi takımı oynayayım farklı bir kariyer olması açısından kendi kültürü gereği türk futbolcu dışında transfer yapmayan altınordu'yu aldım. maksadım akademiden iyi oyuncular yetiştirip takımda oynatmak hatta ilerleyen yıllarda milli takımın başına geçersem milli takımı full altınordu kadrosu ile maça çıkma hayallerim vardı.
derken 3. yıla geldim. şöyle bir sikko kural ile karşı karşıyayım.
https://prnt.sc/gi5kv5u3mbwx
aga sorması ayıp bu nedir aq? bu kuralı hangi aptal koymuş? hadi bunu yaş kısıtlaması olmaksızın yaparsın anlarım veya yaş dahil maç kadrosu dersin yine anlarım. ben 11'ime bir değil iki tane 21 yaşını geçmemiş üstelik 15-21 yaşları arası kulüpte 2 yıl oynamış oyuncuyu ilk 11'e nasıl yazayım kardeş?
yani akademinizden uber bir bebe çıktı daha 15 yaşında keklik. direk 11'e koysan o bu kurala dahil değil. niye, çünkü bebe daha 15-21 arasındaki dönemde henüz takımında 2 yıl oynamamış oluyor.
hadi onu geçtim, yurt dışından bir türk transfer edeceksiniz. zaten yurt dışında olduğu için 18 yaşından önce gelmiyor. direk 18 olunca koydun kadroya 2 sene boyunca bu kurala tabi olmadan oynattın sonra geldi yaş 20'ye. e senin şimdi bu oyuncun yanlızca 1 sene bu kurala tabii olarak oynayacak.
ulan bu ne skim kural. ligde bakıyorum 3 büyükler felan sikik sikik topçuları oynatmak zorunda kalıyorlar. ne istiyor bu federasyon, maç düdüğü ile beraber 2 değişiklik hakkımızı kullandırtmak mı derdi nedir lan bu?
Ne bildirimiBildirimleri kontrol edelim @Murat Durmaz
Ne bildirimi![]()
Konuya uçtumSize will smith oscar gecesi konusunda acil ihtiyacım var
gönül city ama liver alır gibitahminleri alalım
![]()