Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Klopp sevinmiştirson anları
![]()
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klopp sevinmiştirson anları
![]()
![]()
Klopp sevinmiştir![]()
Sporting Lizbon'da Karam Zirvesi Yaşandı.Burak Yılmaz'ı U 19 Yardımcı Hocası yaptık sıra diğer 2si'nde
![]()
Altyapıya at 2 hafta aklı başına gelsin sonra kendi sözleşme imzalamak ister..Yusuf Demir ve Benjamin Sesko adlı top seviye potansiyelli iki gencim serbest kalma maddesiz sözleşme yenilemiyor. Komik komik bedeller bir de. Hile hurdaya başvuracam yakında.
@Vasfi Vural @Murat Durmaz bi akıl verin
İlla o şerefsiz maddeyi koyduruyorlar. Reel para harcayıp da oyun içi editör aldırtacaklar banaAltyapıya at 2 hafta aklı başına gelsin sonra kendi sözleşme imzalamak ister..
Altyapıya attıktan sonra kendine gelir o kardoİlla o şerefsiz maddeyi koyduruyorlar. Reel para harcayıp da oyun içi editör aldırtacaklar bana
Biz oyuncuyu kazanan hocalardanızAltyapıya attıktan sonra kendine gelir o kardo![]()
O zaman menajerini değiştirmesini isteBiz oyuncuyu kazanan hocalardanız![]()
Onu durduk yere isteyemiyorum yavO zaman menajerini değiştirmesini iste![]()
Taktik dosya plsEvimizde geçen senenin Ocak Ayı'ndan bu yana yenilmiyoruz..
Ekli dosyayı görüntüle 154887
Senin gibi yumuşak teknik direktörlere ne yapsalar azOnu durduk yere istemiyorum yav![]()
Evimizde geçen senenin Ocak Ayı'ndan bu yana yenilmiyoruz..
Ekli dosyayı görüntüle 154887
Futbolcu kölemiz değildir kendime gelSenin gibi yumuşak teknik direktörlere ne yapsalar azBen onların yerinde olayım bonservis kazandırmadan kaçarım
![]()