Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bendeki de macbook, hem game pass var hem üstüne tekrar aldım oyunu
kariyerimi başlamadan bitirdim gururluyum fm21 den devambendeki de macbook, hem game pass var hem üstüne tekrar aldım oyunu![]()
Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final maçında Bayern Münihle eşleştikKonuşmalarımızın Video Kaydı
İmparatorluk kurma zamanıkulüpten ayrılmanın zamanı geldi
Biz de Şubat ayazında Sivas deplasmanına çıkıcaz işte.İmparatorluk kurma zamanıEn az 1 yıl daha burdayım.Real Madrid çağırdı Florentino Perez'e ilerleyen zamanlarda görüşelim dedim
![]()
Karanlık yollardan geçtik heaaaaBiz de Şubat ayazında Sivas deplasmanına çıkıcaz işte.
Man City lige ambargo koydu hedefim ora 2030'larda.Karanlık yollardan geçtik heaaaa![]()
2miz'in hayalini bu şekilde özetlerimMan City lige ambargo koydu hedefim ora 2030'larda.
Sistemi geri bi tarihe al diyecem de dosyalarını yedeklemen gerek..Windows, aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden, bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor. (Kod 31)
{İşlem Başarısız}
İstenen işlem, başarısız oldu.
şu sorunu hala halledemedm kafayı kırdım. 2 maç yapıyor sonr bu hata. devamlı ekran kartı sil driver yükle yapıyorum