- 27 Ocak 2010
- 139.269
- 105.562
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan biz ne diyoruz sen ne diyosundünayadan haberler
![]()
Ulan biz ne diyoruz sen ne diyosun![]()
Çok net Fb şampiyonluğu geliyor demedi deme
Çok net Fb şampiyonluğu geliyor demedi deme![]()
Murat hocamızın vardır bir bildiği demiştik. SANA İNANMAYANLAR UTANSIN HOCAM. SONRA SKİBB BIRAKTI MANŞETLERİ AZ BİLE BİZEDiyom ya Özel Yetenek'ten dolayı![]()
Duygulandım reis burda inanmayan bi Vasfi var ona sövebiliriz istersenMurat hocamızın vardır bir bildiği demiştik. SANA İNANMAYANLAR UTANSIN HOCAM. SONRA SKİBB BIRAKTI MANŞETLERİ AZ BİLE BİZE
Lig ne oldu çok çekişmeli gitmiş...
Vasfi reise sövmeden rahat yok gibi bizeDuygulandım reis burda inanmayan bi Vasfi var ona sövebiliriz istersen![]()
Vasfi TemsiliNewcastle nasıl oldu da parayı böyle mantıklı harcamış, gözüken 2 3 topçu sağlam duruyor.. Takımı 2034 e kadar emanet ettikleri Vasfi hocamızdan seneye iyi bir çıkış, olmadı 7-8 maçlık ceza alacağı gibi bir sert konuşma bekliyoruz.
Ne zaman sövelim reis yer ve zaman belirleVasfi reise sövmeden rahat yok gibi bizeforumdan hiç mıhlanmadım bir tatmak isterim aslında...
Newcastle nasıl oldu da parayı böyle mantıklı harcamış, gözüken 2 3 topçu sağlam duruyor.. Takımı 2034 e kadar emanet ettikleri Vasfi hocamızdan seneye iyi bir çıkış, olmadı 7-8 maçlık ceza alacağı gibi bir sert konuşma bekliyoruz.
olm o tip neŞükürler olsun bu iğrenç çöp kutusundan kurtuluyorum. Atsan atılmıyor, satsan satılmıyor. Aldığı maaşı zerre hak etmiyor. Gerçekte de öyle gerçi...
Ekli dosyayı görüntüle 162725
Vallahi Vasfi olmaz kendimi veremiyorum konuya... Ama forumun ekonomi ya da genel türkiye sohbeti falan kısmında bir gün mıhlanacağım dostlar bizi hatırlasınNe zaman sövelim reis yer ve zaman belirle![]()
fm 22 de kademeli olarak düşüyor diye biliyorum.Ligdeki takim sayisi FM'de 18e düsmüyor mu?
Şöyle gördükçe FM için yanıp tutuşuyor tüm hücrelerim... Şehir dışından döndüğüm gibi başlayacağım.
son hafta kaldı birazdan atıcamVallahi Vasfi olmaz kendimi veremiyorum konuya... Ama forumun ekonomi ya da genel türkiye sohbeti falan kısmında bir gün mıhlanacağım dostlar bizi hatırlasın
fm 22 de kademeli olarak düşüyor diye biliyorum.
Şöyle gördükçe FM için yanıp tutuşuyor tüm hücrelerim... Şehir dışından döndüğüm gibi başlayacağım.
Süper lig ne oldu oradan ses etmediğine göre Murat reisin hoşuna gidecek bir f*nerbahçe şampiyonluğu geldi gibi...