- 11 Haziran 2015
- 39.651
- 28.110
- 2.193
Bu kepaze oyunun maç motoruna nasıl katlanıyorsunuz sizi tebrik ediyorum
Forumda ki futbol seviyesi neden böyle diyip duruyordum kendime
Anlaşıldı
bu oyunun başka bir muadili yok ki üstad yapacak bir şey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kepaze oyunun maç motoruna nasıl katlanıyorsunuz sizi tebrik ediyorum
Forumda ki futbol seviyesi neden böyle diyip duruyordum kendime
Anlaşıldı
2d candırfm budur tüm hareketleri koşuları kafanda yaşarsın
![]()
bu oyunun başka bir muadili yok ki üstad yapacak bir şey yok
3d maç motoru iğrenç yani çin ligi izlerim daha iyi ya
Açı çok dardı o yüzden atamadım.Belki de sırf bunu atamadığı için kupayı kaybedeceğiz Allah seni kahretmesin Naci
Ekli dosyayı görüntüle 162771
yeni durak neresi şöyle bi kariyer planı yaptım kendime2 Senede 6 kupa alarak bu rezil başkana veda ediyoruz. 20 Milyon bütçe veriyor bir de maaş bütçesi de yok
Ekli dosyayı görüntüle 162776
Tottenham nasıl düşmüş yav.yeni durak neresi şöyle bi kariyer planı yaptım kendime
![]()
Newcastle, Inter ve Stuttgart ile görüşmeler yapıyorum. Ancak Tottenham ile nasıl 10. oldun yav "Kariyer gayet güzel bu arada"yeni durak neresi şöyle bi kariyer planı yaptım kendime
![]()
Bütün kupalarla son 3 fm.dir en zor rakip fm nin torpillsi liverpooldur bazen ise Bayern.Avrupa kupasındaki en zor rakibi eledik ve yarı finaldeyiz...
Ekli dosyayı görüntüle 162761
Ekli dosyayı görüntüle 162762
kötü giderken anlaşmıştık şubat ayı falan sezon sonu gelirim dedim o sezon düştüler son hafta yetişemedik takımı alt ligde teslim aldıkTottenham nasıl düşmüş yav.
Tottenham küme düşmese Tottenham başkanının Vasfiyle görüşmesinden sonra uygulayacağı tarife buyduTottenham nasıl düşmüş yav.
cahildim alt ligde şampiyon olan evlatlara kandımNewcastle, Inter ve Stuttgart ile görüşmeler yapıyorum. Ancak Tottenham ile nasıl 10. oldun yav "Kariyer gayet güzel bu arada"
Spa salanouma beklerim