- 27 Ocak 2010
- 139.269
- 105.567
- 5.648
arap parasını muhafaza etme politikası ters teptiNiye lan ne oldu![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arap parasını muhafaza etme politikası ters teptiNiye lan ne oldu![]()
Altyapı Kullan Lan Biraz Daarap parasını muhafaza etme politikası ters tepti
Altyapı Kullan Lan Biraz DaBana Da İlk Senesinde Güvenmediler
Altyapıdan Aldım Bazı Oyuncuları Güzel De Bi Takım Oldu
![]()
yeni hoca değiştirdiler bakalım, doğru tottenhamManchester United'ın sıralaması güzel de Liverpool'a ne olmuş öyleDaha önceleri de ordaydı ama senin takım küme düşmüştü değil mi
![]()
Klopp sonrası hocalarının listesini alalım knkyeni hoca değiştirdiler bakalım, doğru tottenham
sortitoutsi.net
Resmi değilse sıkıntı yok knk sitesinden öneriyolardırbu arada sortioutsi'nin metallic logo güncellemesinde 5 yıldızlı fb logosu kullanmışlar oyuna eklemeden sildim neyse ki 1870.png'yi aklınızda olsun
yok knk aylık falan güncelleme yayınlıyorlar böyle 500 tane logo güncelliyolar 80 mb falan yükledim bakmadan atsaydım oyuna girince 5 yıldızlı fb logosu ile karşılaşacaktımResmi değilse sıkıntı yok knk sitesinden öneriyolardır![]()
Nasıl resmi mi vay vay vayyok knk aylık falan güncelleme yayınlıyorlar böyle 500 tane logo güncelliyolar 80 mb falan yükledim bakmadan atsaydım oyuna girince 5 yıldızlı fb logosu ile karşılaşacaktım
üstte attığım fm fan sitesi yapıyo maç konusu için logoları falan burdan alıyomNasıl resmi mi vay vay vay![]()
Ben de öyle hatırlıyodum knk de hatta oyunu yüklerken senle konuşmuştukta şimdi yok deyince onun için mi dedimüstte attığım fm fan sitesi yapıyo maç konusu için logoları falan burdan alıyom
şu ender alkan'ı club brugge'deki performansı için getirdiler tekmeyi yediKlopp sonrası hocalarının listesini alalım knk![]()
Ender hocayı ve yorumlarını severim.Galatasaraylıymış da Fb'ye gitmesi iyi olmamışşu ender alkan'ı club brugge'deki performansı için getirdiler tekmeyi yedi
![]()
![]()
fb profiline girince fotosunu görüp sövüyodumEnder hocayı ve yorumlarını severim.Galatasaraylıymış da Fb'ye gitmesi iyi olmamış![]()