Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.433
- 101.637
- 5.238
kaçtan aldın?Alındı ya 2 ay falan oluyo![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaçtan aldın?Alındı ya 2 ay falan oluyo![]()
Vasfiden sonra forumun en zengin adamikaçtan aldın?
hatirlamiyorum ki steamden aldim çıkışındakaçtan aldın?
Sergio nasıl hız 9 ya resmen bizim takımı bu sene haşat etmişler. Scoutlar da mı fenerli nedir
Bu sene bu oyunu alan ahmaktır. Nelsson'un bu profili komedidir. Fb forması giymiş Kim'e bak bide buna baklan bu ne!!!!
![]()
Abdulkerime bak hele konyaya geri göndersen bu profille forma giyemez
Kim i salla hadi şalaiye bakBu sene bu oyunu alan ahmaktır. Nelsson'un bu profili komedidir. Fb forması giymiş Kim'e bak bide buna bak
Eray düzgün konuş ahmak değilim benBu sene bu oyunu alan ahmaktır. Nelsson'un bu profili komedidir. Fb forması giymiş Kim'e bak bide buna bak
açmadım daha takım bulamıyorum feyenoord ya da az ile açacağım sanırımhangi kulup ile actin kariyerini
yeni skin çıkmış dehşetaçmadım daha takım bulamıyorum feyenoord ya da az ile açacağım sanırım
bu skinde hata vardı forumlarında da yazdım, pencereli ekranda en alttaki season stats gözükmüyordu. skini yapan resmi çalışan bulamadı nedenini, az önce ben düzelttim sorunu ama onlara söylemicem arasın bulsunlaryeni skin çıkmış dehşet
![]()
![]()
![]()
FM23 Skin: TCS 2023 v1.2 | FM Scout
The official TCS skin returns for Football Manager 2023 created by Bluestillidie00 and WorkTheSpace.www.fmscout.com

hâlâ indirme linki yokbu skinde hata vardı forumlarında da yazdım, pencereli ekranda en alttaki season stats gözükmüyordu. skini yapan resmi çalışan bulamadı nedenini, az önce ben düzelttim sorunu ama onlara söylemicem arasın bulsunlar![]()
bazılarında benim dediğim hata yok. eğer sende de varsa öyle bi sıkıntı göndereyimhâlâ indirme linki yok