Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
çift forvet oyna bunu sahte yapEkli dosyayı görüntüle 189593
Şimdi ben bu ruh hastasını sol kanat forvetmi oynatayım yoksa direk forvete mi koyayım kararsız kaldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çift forvet oyna bunu sahte yapEkli dosyayı görüntüle 189593
Şimdi ben bu ruh hastasını sol kanat forvetmi oynatayım yoksa direk forvete mi koyayım kararsız kaldım
Kadro planlamamı 4-2-3-1 sistemine göre yaptım o yüzden çift forvet oynayamamçift forvet oyna bunu sahte yap
kanatta etkisi sönümlenir gibi, kalabalık savunmalarda da kaybolur, mevkisiz bir arkadaş olmuş kendisi. giuseppe rossi gibiKadro planlamamı 4-2-3-1 sistemine göre yaptım o yüzden çift forvet oynayamam
GS kariyeri açmıştım daha ikinci bir kariyer açmadım. GS'miz reelde coşturduğu için oyuna ağırlık veremedik.roma kariyeri patlar üstat
Bursayla 4 sezonda süperlige çıktık. Kasada zırnık yok. 55 m dolar borç var. Medya tahminleri ligi sonuncu bitireceğimizi gösteriyor. Takımın en önemli yıldızı kiralık beknazbursayı aldım zorlu bi challenge olsun diye almaz olaydım zorluyu falan geçti bu abi, transfer yasağı nedir yav şaka mı
@Vasfi Vural
akşama kadar fm akar mı ahbert
@Furkan KorkmazEverton ile 4.senem maksimum 2. Oldum yok abi city liverpool çok iyi transferler yapıyor.scoutlarina çökmeye kalktım onlarda gelmiyor