Sampiyon olunca gtüm kalkti Irfan Hoca yi sutladim girsin herkese
202434.jpg

barcoyu benim muhteşem scoutlarım keşfetti sanıyordum lakin herif zaten oyunun en çok transfer edilen en iyi sol bekiymiş.Barcoya olan bakış açım tamamen değişti

bana gelmek isteyemen ama almayı çok istediğim bir genç var.

nasıl ikna edebilirim?

bana gelmek isteyemen ama almayı çok istediğim bir genç var.

nasıl ikna edebilirim?
Sevdiği kişiler varsa onlardan biri alıp o şekilde ikna edebilirsin.

Onun dışında beklemek gerekiyor Norveçli bir world class gencoyu 1 yıl bekleyip almıştım 8-10 kağıda, en son çılgın atıyordu

Bana bir hızlı stoper bir de oyunkurucu MC lazım Galatasaray’a. Stopere Solet‘i alıp Fornals ve McTominay’ı kiralayacağım gibi görünüyor Ndombele/Fornals’tan birini AVP oynatacağım. Öneri varsa yeşillendirin.

ikna olana kadar liverpool kapmış
Umarım kovarlar bu ne beceriksizlik ya

Liverpool bayağı şerefsiz ama benim de istediğim herkese atlıyor Klopp hırbosu

Neyseki itibarı 4 yıldıza çıkarttım, gelmeyen kendi kaybeder artık, Dortmundda bir sol A plus sol bek türk çıktı, en son gelmiyordu sülalesine sövdüm, pusudayım.

Umarım kovarlar bu ne beceriksizlik ya

Liverpool bayağı şerefsiz ama benim de istediğim herkese atlıyor Klopp hırbosu

Neyseki itibarı 4 yıldıza çıkarttım, gelmeyen kendi kaybeder artık, Dortmundda bir sol A plus sol bek türk çıktı, en son gelmiyordu sülalesine sövdüm, pusudayım.
Muhtemelen kovamazlar. Enfes kadro kurdum.

Forvet için de hedefim Vitor Roque. İkna edeceğiz bir şekilde.

1700400957080.webp
1700400992687.webp

Muhtemelen kovamazlar. Enfes kadro kurdum.

Forvet için de hedefim Vitor Roque. İkna edeceğiz bir şekilde.

Ekli dosyayı görüntüle 226004
Ekli dosyayı görüntüle 226005
Roque’yi aldım ben Icardi yerine, şu ana kadar katkı veremedi ama iyi tercih. Icardi 40 m euro maaşla Araplara gitti. Evanilson’du ilk hedefim ama herife teklif yapınca millet haberdar oldu ben 50ye alacakken piyasa yaptı Real 100 verip aldı.

Kadro o kadar iyi değil bu arada, Zaniolo’yu ben tutamadım Villa yolladı ama Liverpool 35 verdi aldı hemen.

Nelsson Davinson nedir ya git Diomande ya da Lille’deki Fransız çocuğu al

Ziyech niye yedek lan herif ŞLde tam game changer oyunda

Geri
Üst Alt