Roque’yi aldım ben Icardi yerine, şu ana kadar katkı veremedi ama iyi tercih. Icardi 40 m euro maaşla Araplara gitti. Evanilson’du ilk hedefim ama herife teklif yapınca millet haberdar oldu ben 50ye alacakken piyasa yaptı Real 100 verip aldı.

Kadro o kadar iyi değil bu arada, Zaniolo’yu ben tutamadım Villa yolladı ama Liverpool 35 verdi aldı hemen.

Nelsson Davinson nedir ya git Diomande ya da Lille’deki Fransız çocuğu al

Ziyech niye yedek lan herif ŞLde tam game changer oyunda
Roquenin gtünü yaladım hala gelmiyor.
Zanioloya yeni sözleşme önerdim bastım maaşı. Araplara satarım 100kya.
Stoper bulamadım bakam o elemanlara.
Yeni aldığım arap ziyechden daha iyi. Ziyech havlu sallayacak artık

Roquenin gtünü yaladım hala gelmiyor.
Zanioloya yeni sözleşme önerdim bastım maaşı. Araplara satarım 100kya.
Stoper bulamadım bakam o elemanlara.
Yeni aldığım arap ziyechden daha iyi. Ziyech havlu sallayacak artık
İyi stoperler alınabiliyor, en kötü kiralanıyor.
Yerli santrafor alacaksan Emre Tezgel bayağı iyi btw

FM23 database ( fm24 loadgame ) GALATASARAY:
DIREKT LINKLER :

VIEWER LINKLER:

FM23 database ( fm24 loadgame ) GALATASARAY:
DIREKT LINKLER :

VIEWER LINKLER:
Hoca bu ne konunun anasını ağlattın

fm24 database NEW GAME GALATASARAY:
Direct Links:

VIEWER LINKS:

FM 23 ve fm 24 kadrolari arasindaki farklar
fm23 yeni oyun savedatasi ile fm24 yeni oyun save datasi kiyaslamasidir.

geniescout
squad
ve attributes yukledim isteyen kiyaslayabilir

dosyalarin hepsinde isim var o acidan moderatorler editlemek isterlerse buyursunlar..

geniescout kiyaslamasi soldaki fm23 sagdaki 24
1700423570931.webp

Özetle boey ve Kerem ciddi bufflanmış

Ufak iyileştirmeler gören oyuncular torreira, apo , icardi kafa vuruşu artmış, dombele bir tık daha iyi

Ufak düşüşler: barış , nelson, zaha, ziyech

Bu farklar çok karar vermeyi etkileyecek kadar belirgin değil ancak fm23 database ile başlarsanız ( yaz transfer yaması ekli olmalı )
28m Euro transfer bütçesi veriliyor ( fm 24 5 milyon Euro )

Ayrıca fm23 transfer yamasından kaynaklı olarak oyuncuların değeri abartılı yüksek belki bu satışlarda avantaj olabilir

Diğer önemli fark ki bu tercihte etken olabilir
Angelino ( 6m ) ve ziyech (3.3m ) opsiyonları fm24 te yok
Sadece dombele ( 15m ) var

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Angelino opsiyonu yok da Ziyech var beleşe geliyor otomatik

Kerem 4 yıldız oluyor öyle de kalıyor muhtemelen PA çok iyi değil ama isikrarı çok iyi hatta ön hattın üçünde de çok iyi oynuyor vizyon 18 olunca

Baris cok iyi gelisiyor bende Keremi sattim gerek yok iyi para geldi. Ugurcan cektim yabanci kont. Konusunda elimi cok rahatlatti

He bizde sezon sonu Aston Zaniolonun opsiyonunu cekiyor hile gibi anasini satayim

DA6FC0EA-3BB0-4ECC-A321-61527A06966D.webp

Yeni transferlerden Baturina Ziyechin bir tik önünde Omodorion Icardi yedegi Diao yu Real ve Barcanin gözünün önünden alip ciktim aradan Sulemana da cok iyi bir yetenek

IMG_7419.webp

Bu da sakat olan as stoperim cok iyi

Kabaca Mozambik liginden bir yetenek buluyorsun, çocuk sana gelmiyor. Hadi diyorsun yeni regen çıktı yeni sözleşme zırt pırt, 1 sene sonra da kulübünü beğenmiyor. Beğenmediği kulüp son Almanya Ligi şampiyonu Bayer Leverkusen ve bu çoğu regende de bu oluyor. Basamak masamak hiçbir şey kabul etmiyor adam. Oyun belli havuz üzerinden rutine dönmüş durumda ve sıkıcı gelmeye başladı. 'Sen neymişsin yiğidim' diyorsun bir süre sonra. İlk defa bir FM serisinde yaşıyorum bu durumları.

6 tllik gamepassten indirdim ama fm23 mü indirdim acaba diye 2 defa silip bi daha yükledim aynı oyunu salmışlar herifler bu oyuna 900 tl veren büyük büyük enayidir ne yazık ki

Geri
Üst Alt