- 27 Ocak 2010
- 139.216
- 105.506
- 5.648
Kemal onur eksik takıma
Transfer etsin hemen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kemal onur eksik takıma
Transfer etsin hemen
@Temmuz KayalarKemal onur eksik takıma
Transfer etsin hemen
Kupon konusuna gel acil burda ne isin var senin ?Kemal onur eksik takıma
Transfer etsin hemen
Kupon konusuna gel acil burda ne isin var senin ?
Milli maç var
izliyorumMilli maç var
maç izlerken fm oynamakizliyorum
Peki sen aşk acısı yaşarken gece 3te arkada arabesk çalarken transfer döneminde topçu aramayı bilir misin?maç izlerken fm oynamak![]()
Montella futbolunu ekibine uyguluyorummaç izlerken fm oynamak![]()
Peki sen aşk acısı yaşarken gece 3te arkada arabesk çalarken transfer döneminde topçu aramayı bilir misin?
Kaybetmeye mahkumsun o zamanMontella futbolunu ekibine uyguluyorum
Allah Allahmaç moturu keyif veriyor
Vallahi oyunda bende de coştu, yollamak için neden arıyorum ama senede 10 Gol ve 10 asist oynuyor hep
Oyuncunun görünmeyen özellikleri iyise sisteme göre her türlü verim alırsın. Örneğin süreklilik, baskıya daynma, önemli maçlar çok kritik özellikler ya da profluk falan da gelişim için önemli.
Sırf o tip özellikleri görmek için scout programı indirip oyunun içine sıçıp sıkılıp silme gibi fikrim de var. Eğer ki görünüyorsa program ile.Oyuncunun görünmeyen özellikleri iyise sisteme göre her türlü verim alırsın. Örneğin süreklilik, baskıya daynma, önemli maçlar çok kritik özellikler ya da profluk falan da gelişim için önemli.
Ama profil iyi olsa da süreklilik 5se baskıya dayanamıyorsa her maç gergin/tedirgin olup batırıyor.
Özellikle böyle teknik adamlar duran top kullansa 10 asistle bitiriyor zaten sezonu.
Bir kelimeyi bile yazdığın gibi anlamadımSırf o tip özellikleri görmek için scout programı indirip oyunun içine sıçıp sıkılıp silme gibi fikrim de var. Eğer ki görünüyorsa program ile.
Yerine aldığım Puig gençliğine ve daha iyi özelliklerine rağmen yarı verimi veremedi.
Scoutlara tam gözlemle dediğinde verdiği yeşil, kırmızı özellikler bunlarla alakalı, aslında veri var yani. Oyuncu mutluluk durumundaki tüm kırmızılar oyuncu performansını etkiler, sözleşme, antrenman vs. Ufak detaylar olsa da bunlar çok farkettiriyor.Sırf o tip özellikleri görmek için scout programı indirip oyunun içine sıçıp sıkılıp silme gibi fikrim de var. Eğer ki görünüyorsa program ile.
Yerine aldığım Puig gençliğine ve daha iyi özelliklerine rağmen yarı verimi veremedi.
Ben bu oyunu dümdük oynuyormuşum onu anladım.Scoutlara tam gözlemle dediğinde verdiği yeşil, kırmızı özellikler bunlarla alakalı, aslında veri var yani. Oyuncu mutluluk durumundaki tüm kırmızılar oyuncu performansını etkiler, sözleşme, antrenman vs. Ufak detaylar olsa da bunlar çok farkettiriyor.
Bir de en kritik nokta antrenör ekibin çok iyi olmalı, idmanı kime yaptırıyorsan o kişinin adam yönetimi, motivasyon vs özellikleri de önemli. Keza duran top antrenörü olayı da çok farkettiriyor bu sene.
Gelişim için bu konular kritk, bireysel idmanda da oyuncu karakteristiklerini özelliklere uygun belirlersen gelişim hızı artıyor.