- 3 Haziran 2015
- 56.831
- 65.988
- 4.143
Cok iyi gidiyoruz ama yanlislikla Icardi'den kaptanligi aldim. Bunun üzerine Icardi ile Zaha bana cok kizdi.
Icardi'yi nasil mutlu edebilirim
Icardi'yi nasil mutlu edebilirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben sana dedim fmden anlamıyorsun diyeBen bu oyunu dümdük oynuyormuşum onu anladım.
Görünür özellikler dışında hiçbir şeye daha önce dikkat ettiğimi hatırlamıyorum. Görünürlerden kararlılık filan onları bile sallamıyordum.
Bırakacağım zaten ünsalımBen sana dedim fmden anlamıyorsun diye
Vallahi haklının acelesi yok
Sen yoksan bir kişi eksiğizBırakacağım zaten ünsalım
Az kaldı
Gurur duydumSen yoksan bir kişi eksiğiz
5 ay geriye gittikalmanya ve japonya milli takımları fakeymiş düzeltip yeniden başlıyoruz maalesef...
ilerde japon milli takımının regen yıldızını çekip asyalılara forma satıyoruz
Ayakta alkışlamak istiyorumilerde japon milli takımının regen yıldızını çekip asyalılara forma satıyoruz
18 yaşından itibaren oynatıp, geliştirip yıldız yaptığım çocuk, 20 yaşına gelmeden Real Madrid'den teklif alınca bana kafa tutup ayrılmak istediğini söylemiştir;
Meali adam leverkusen ile başladığı kariyerde 25-26 sezonun da leverkusen devre arası 6 puan farkla lider ve kalecisi de şov yapıyor. Sonra bayern kendi kalecisini satıp bunun kaleciye teklif yapıp almaya çalışıyor bu da red ediyor. Red edince takımda ki diğer tüm oyuncular buna ayaklanıyor ve oyuncunun satılması gerektiğini söylüyor bu da ezeli rakip satamam diyince tüm soyunma odasını kaybediyor tüm takım mutsuz oluyor. Kalecisi 7.4 ortalaması varken 6.4'e düşüyor. Tüm takımda mutsuz olunca da ligi 6. olarak bitiriyor. Yeni sezonda herşey unutulmuş olarak başlıyor yaza buda kalecisine sinirlendiği için satıyor bu sefer de tüm takım niye satarsınız o bizim starımızdı diye gelip gene mutsuz oluyorlar. Bu da intikam için editörden tüm oyuncuların kulübün içinden geçiyor. Oyunculara 450 bin yıllık sözleşmeden 10 yıllık sözleşme çakıp hepsini alt yapıya postalıyor. Kulübü de borç batağına sürükleyip düşmesini sağlıyor.Meali?
cem uzan gibiMeali adam leverkusen ile başladığı kariyerde 25-26 sezonun da leverkusen devre arası 6 puan farkla lider ve kalecisi de şov yapıyor. Sonra bayern kendi kalecisini satıp bunun kaleciye teklif yapıp almaya çalışıyor bu da red ediyor. Red edince takımda ki diğer tüm oyuncular buna ayaklanıyor ve oyuncunun satılması gerektiğini söylüyor bu da ezeli rakip satamam diyince tüm soyunma odasını kaybediyor tüm takım mutsuz oluyor. Kalecisi 7.4 ortalaması varken 6.4'e düşüyor. Tüm takımda mutsuz olunca da ligi 6. olarak bitiriyor. Yeni sezonda herşey unutulmuş olarak başlıyor yaza buda kalecisine sinirlendiği için satıyor bu sefer de tüm takım niye satarsınız o bizim starımızdı diye gelip gene mutsuz oluyorlar. Bu da intikam için editörden tüm oyuncuların kulübün içinden geçiyor. Oyunculara 450 bin yıllık sözleşmeden 10 yıllık sözleşme çakıp hepsini alt yapıya postalıyor. Kulübü de borç batağına sürükleyip düşmesini sağlıyor.
Adam haklı olarak sinirlenmiş. Kaleciyi de bayerne satmış sonra gidip bayern'e menajer olup direk sözleşmesini fesih etmiş ve özelliklerini sıfırlamış.cem uzan gibi
hoca özet geç kim okuyacak bunu allasenMeali adam leverkusen ile başladığı kariyerde 25-26 sezonun da leverkusen devre arası 6 puan farkla lider ve kalecisi de şov yapıyor. Sonra bayern kendi kalecisini satıp bunun kaleciye teklif yapıp almaya çalışıyor bu da red ediyor. Red edince takımda ki diğer tüm oyuncular buna ayaklanıyor ve oyuncunun satılması gerektiğini söylüyor bu da ezeli rakip satamam diyince tüm soyunma odasını kaybediyor tüm takım mutsuz oluyor. Kalecisi 7.4 ortalaması varken 6.4'e düşüyor. Tüm takımda mutsuz olunca da ligi 6. olarak bitiriyor. Yeni sezonda herşey unutulmuş olarak başlıyor yaza buda kalecisine sinirlendiği için satıyor bu sefer de tüm takım niye satarsınız o bizim starımızdı diye gelip gene mutsuz oluyorlar. Bu da intikam için editörden tüm oyuncuların kulübün içinden geçiyor. Oyunculara 450 bin yıllık sözleşmeden 10 yıllık sözleşme çakıp hepsini alt yapıya postalıyor. Kulübü de borç batağına sürükleyip düşmesini sağlıyor.