- 1 Ağustos 2009
- 45.323
- 47.168
- 4.708
Lan daha geçen hafta wonder bebe ariyordun
Onurum futbolcu kuşu kestirip atmış, gerçekçilik de Nirvana devam et gardasım![]()
o futbolcuların kariyer istatistikleri motorun köpürtmesi...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan daha geçen hafta wonder bebe ariyordun
Onurum futbolcu kuşu kestirip atmış, gerçekçilik de Nirvana devam et gardasım![]()
o futbolcuların kariyer istatistikleri motorun köpürtmesi...
Sen zaten oynamayı bilmiyorsunFm 2005
Fm 2006
Fm 2007yi deli gibi oynardım.
14e kadar yine iyi oynardım. Son 5 yıldır ise max 2 sezon dayanabiliyorum.
Yine hevesim kaçtı
FreyGenelde italya kariyerlerinde keyif alıyorum.2010dan beri oynuyorum fakat totalde mesela ispanyada 2-3 kez kariyerim vardır Zaragoza,Betis ve Deportivoyla.Son zamanlarda da Ligue1 de oynamıyorum bayadir 2-3 sene falan olmuştur.Nedense ilgimi pek çeken bir takım yok.
Vay harika.Frey muhteşem wonderkiddi yav bir aralar acayip gelişiyordu cidden.Zaten mutlaka her sene Parmayla oynarım , favori takımımdır.Fakat maalesef diğer oyuncuların çoğuna erişemedim hiçbir zaman.Frey
Cordoba Blanc Simic Zanetti
Di Biagio Pirlo Seedorf
Recoba
Vieri Ronaldo
Save load yapıyorumSen zaten oynamayı bilmiyorsun
Saclari sarıya boyatiyordu Frey ondan ikonik bir etkisi vardı. O sırada Parma da kaleci Buffon du.Vay harika.Frey muhteşem wonderkiddi yav bir aralar acayip gelişiyordu cidden.Zaten mutlaka her sene Parmayla oynarım , favori takımımdır.Fakat maalesef diğer oyuncuların çoğuna erişemedim hiçbir zaman.
Save load yapıyorum
Ne anlatıyorn enisKonyanın başındayım konferansa götürdüm
Çok rezil bir takımınız varNe anlatıyorn enis
evet onlar maalesef modla oluyor sadece ama modlarda da PA'ları aşırı abarttıkları için beni pek sarmıyor açıkcası.Bir giriyorum mesela 2008 moduna Robben'in 190 PA'sı var ama Genoa'da random bir adamın da 155 PA'sı oluyor o yüzden hoşuma gitmiyor pek.Ben de bu arada Tsigalko zamanlarında oynamak isterdim.Daha sonradan oynadım 01/02'yi ama aynı keyifi vermiyor maalesefSaclari sarıya boyatiyordu Frey ondan ikonik bir etkisi vardı. O sırada Parma da kaleci Buffon du.
Bende Van Basten Gullit ve Rijkaard lı Milan a yetişmek isterdim bu arada..
Arda Turan ne durumda?Ekli dosyayı görüntüle 226618
Rakipler çok erken koptu henüz 2. sezondayim basak sonuncu küme düsüyor sezon yarılanmadan en yakın takipçim Ankaragücü ile 10 puan fark var. Daha ikinci sezon dolmadan sıkmaya basladi ligi rotasyon kadro için kullaniyorum çok saçma
İstifa da bir hizmettirEkli dosyayı görüntüle 226664
@Feramuz Kayalar geçen sene tribünde bana karşıt grup kurmuştun, şimdi mutlu musun söyle bakalım
Aralıkta geniş çaplı güncelleme gelecekmiş. Adamlar oyunu tamamlamadan çıkarmış resmen. Serbest bi oyuncu almıştım kadro listesinde 2 tane gözüküyordu adam, numara verme listesinde bile 2 tane vardı birine numara versem diğerine de vermemi istiyordu ilerletmiyordu oyun. Sonra dedim böyle olmayacak adamı sattım, sattığım kulüpte çatır çutur oynayan adam hala benim kadromda gözüküyordu, işin en boktan tarafı bende kadroya giremediği için takımın moralini etkiledi topçular benle konuşmaya geldi ndiayeye davranış biçiminden rahatsızız diyeGördüğüm en buglı
Oyun iki kez bilgisayar dondu ve çöktü
Tek değilmişim muhtemelen amd ile sıkıntı yaşanıyor
Rezillik Fenerbahçe deplasmanında öndeyken dak 84 te çöktü bilgisayar