- 3 Haziran 2015
- 56.831
- 65.987
- 4.143
Gayet iyi gidiyor süper Lig de 11. şu anArda Turan ne durumda?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet iyi gidiyor süper Lig de 11. şu anArda Turan ne durumda?
Ben böyle olunca save atıp sonra takıma yardırıyorum ağzını açanı pafa yollayıp satılık listesine koyuyorum kılıçsan geçiriyorumAralıkta geniş çaplı güncelleme gelecekmiş. Adamlar oyunu tamamlamadan çıkarmış resmen. Serbest bi oyuncu almıştım kadro listesinde 2 tane gözüküyordu adam, numara verme listesinde bile 2 tane vardı birine numara versem diğerine de vermemi istiyordu ilerletmiyordu oyun. Sonra dedim böyle olmayacak adamı sattım, sattığım kulüpte çatır çutur oynayan adam hala benim kadromda gözüküyordu, işin en boktan tarafı bende kadroya giremediği için takımın moralini etkiledi topçular benle konuşmaya geldi ndiayeye davranış biçiminden rahatsızız diye
eski öğrencim fenere çakmış
Noldu şimdi kariyer açılır mı
ilk maç
hocam ne ara 2030'a geldin
İlk 2 sezon sonrası akıp gidiyor. Düz/basit simülasyon haline geldi oyun.hocam ne ara 2030'a geldin
güncelleme gelmişİlk 2 sezon sonrası akıp gidiyor. Düz/basit simülasyon haline geldi oyun.
Katılmaktayım da, saçmalıklara da alışmıştık oysa. Zor geliyor.güncelleme gelmiş
vakit
yeni kariyer vaktidir
wrexham
biri amatörden takım alıp süper lige taşısında keyifle takip edelim