- 5 Eylül 2014
- 84.901
- 70.846
- 4.513
west ham ya da totnım kariyeri gelecek
sanırım west hamlı olacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim paramdan kısın bana Hagi'yi alın diyebilmeyi istiyorum.kazandığın parayı değerlendirebileceğin şeyler eklenmeli, mesela villa almak stada yakın uzak vs.sözleşme konularında paragözlük yapabiliriz böylelikle
Dursun başkan Lise için pilav günü falan mı düzenliyor o haldeYok Galatasaray. En son olarak 50m avroya adam sattım 7m kullandım. Hadi maaşı filan 10m olsun.
Mayıs a bi geldim eksi 15m

ilk seçimde kaybetti o.Dursun başkan Lise için pilav günü falan mı düzenliyor o halde![]()
Başkan kim o halde? Terim?ilk seçimde kaybetti o.
Semih diye birisi. FD de cenk ergünBaşkan kim o halde? Terim?
kenyadan bi oyuncu bulmuşum fişşekwest ham ya da totnım kariyeri gelecek
west ham ya da totnım kariyeri gelecek
kenyadan bi oyuncu bulmuşum fişşek
Bak emin misin Lyon'u çalıştırıyor olma sen?200m avro borcu 146m a indirdim şerefsiz başkan yine kredi çekip 216m avro yaptı.
Fatih hocaya danışmaya gidiyorum başkan nasıl gönderilir diye.

Yok yok Fm de son 4-5 sezondur Gs harici kariyer sevmiyorum.Bak emin misin Lyon'u çalıştırıyor olma sen?
![]()
"Eleman" deme aşamasına geldiniz mi?Yok yok Fm de son 4-5 sezondur Gs harici kariyer sevmiyorum.
başkana acayip kuruluyorum. alt yapı ağını geliştir diyorum bizim kalibremizdeki takım için yeterli diyor dümbük. Diyeceğim vizyonsuz it senin kalibrene başlarım.
Fatih Hocayı anladığım günlerdeyim.

Tff ye çok salladım hakem hataları yüzünden basına verdiğim demeçlerde. Biraz öveyim bari."Eleman" deme aşamasına geldiniz mi?![]()
Hayırdır olgunlaşmışsın?bizden geçmiş
eskiden günde 2 sezon bitirirdim
şimdi 3 maç yapıyorum sıkılıp çıkıyorum
ne güzel günlerdi saatlerce brezilya 2-3.liglere inip regen aramak
yıllar ne çabuk alıp götürmüş o güzel hissiyatları
birader boş yapma kaybolHayırdır olgunlaşmışsın?
Hala büyümemişsin. Bak dalgana.birader boş yapma kaybol