bizden geçmiş
eskiden günde 2 sezon bitirirdim
şimdi 3 maç yapıyorum sıkılıp çıkıyorum

ne güzel günlerdi saatlerce brezilya 2-3.liglere inip regen aramak
yıllar ne çabuk alıp götürmüş o güzel hissiyatları
canım çekti fildişi sahiline mahalle maçı izlemeye gidiyorum

bizden geçmiş
eskiden günde 2 sezon bitirirdim
şimdi 3 maç yapıyorum sıkılıp çıkıyorum

ne güzel günlerdi saatlerce brezilya 2-3.liglere inip regen aramak
yıllar ne çabuk alıp götürmüş o güzel hissiyatları
4xra15m.png

UEFA%20CL%20Ball%20Giveaway%20competition_CMS_1230x696_TU.jpg

FMFC İLE 2023/24 UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ TOPUNU KAZAN​

UEFA Şampiyonlar Ligi, dünya kulüp futbolunun zirvesidir. Bu yılın grup aşamasının son iki maç gününde, şanslı bir FMFC üyesinin resmi bir UEFA Şampiyonlar Ligi Maç Topu kazanacak.

Büyük ödüle ek olarak, başka beş FMFC üyesi de replika UEFA Şampiyonlar Ligi maç topu kazanacak.

Yarışmayı kazanan altı şanslı kişi aynı zamanda Football Manager 2024'ün kutulu bir kopyasını da kazanacak.

Girişler, 18 Aralık Pazartesi günü saat 10:00 GMT itibarıyla kapatılacaktır.

Bol şans, daha özel ödüller ve hediyeler için FMFC'yi sık sık kontrol etmeyi ihmal etme.

UEFA%20CL%20Ball%20Giveaway%20competition_CMS_1230x696_TU.jpg

FMFC İLE 2023/24 UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ TOPUNU KAZAN​

UEFA Şampiyonlar Ligi, dünya kulüp futbolunun zirvesidir. Bu yılın grup aşamasının son iki maç gününde, şanslı bir FMFC üyesinin resmi bir UEFA Şampiyonlar Ligi Maç Topu kazanacak.

Büyük ödüle ek olarak, başka beş FMFC üyesi de replika UEFA Şampiyonlar Ligi maç topu kazanacak.

Yarışmayı kazanan altı şanslı kişi aynı zamanda Football Manager 2024'ün kutulu bir kopyasını da kazanacak.

Girişler, 18 Aralık Pazartesi günü saat 10:00 GMT itibarıyla kapatılacaktır.

Bol şans, daha özel ödüller ve hediyeler için FMFC'yi sık sık kontrol etmeyi ihmal etme.

kupasını kazanmış insanlar topunu napsın!

20231217232009_1.jpg

Her ne kadar takımımın vazgeçilmezlerinden de olsa, 209.000.000 € karşılığında City'e okutuyorum şu an. Nerden baksan güzel para. Bu y*vşağa kalsa, "70'e sat beni" diye kapıyı pencereyi tekmeliyordu.

Son düzenleme:
FM ye güncelleme gelmeli oyun daha gerçekçi olması için süper ligde Hakem dövme ve takımı sahadan çekme seçeneği olmalı

20231220142858_1.webp

Arda Güler çok acayip bir şeye dönüştü.

30 şut çekip 4xg de 1 gol atarken rakip 30 metreden 2 şutta golünü atıyor. oyunun şu huyundan nefret ediyorum her sene aynı

Geri
Üst Alt