Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.368
- 101.591
- 5.238
2042 yılına geldim. Türk regen sorunu yaşıyorum, hep iyiler fb de çıkıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Akşam oyuna girerim Kemal'im.Transfer yapmaya parayı geçtim takıma Kondisyoner bile getiremedimDaha fazla detay istiyoruz
Alın kısmı bizim ndombele de göz, yüz, dudaklar 50 centi animsatti
yabancı sınırı çok sinir bozucu oyunda ya. 2 tane DR buldum; ikisi de muazzam gençler ama oynatamıyorum
Kupa maçında sakatlanan Conceicao Porto'ya karşı oynamaycak soyunma odasında ben diğer arkadaşlarına taktik verirken hem uzanıp hem de şarkı açtıktan sonra verdiğim tepki temsili yavLider Varzim'in Türk 1 oyuncusu vardı onla konuştuktan sonra 4'er 5'er gol yemeye başladılar.Benden de 2 gol yediler maç deplasmandaydı.Şu an Lider benim takımım en yakın rakibe 5 puan fark attık.2 tane Kupası var Portekiz'in turnuva olarak 1'inde Portekiz Ligi'nden 1 takımı eleyip başka 1 Portekiz Ligi'nden takımla eşleştik.Lig'deki rakiplerimizsed hep kolay takımlarla eşelşiyo paso.Diğer kupada da rakip Porto ona kuraya gerek yoktuHocamın oğlunu kiralamıştım rakip olduk birbirimize karşı şimdi
![]()
Passen, pas mı demek?unbelievable![]()
evetPassen, pas mı demek?
Bende futbolu müteahhitler ele geçirdi galiba hiç düzgün regen çıkmıyor yerli olarak
benim alt yapi saglam.. her sene mutlaka en az 4 yildizli bir velet geliyor. bu sene gelmedi amaBende futbolu müteahhitler ele geçirdi galiba hiç düzgün regen çıkmıyor yerli olarak
Benim yönetim e geliştirelim deyince hac işareti yapıyor banabenim alt yapi saglam.. her sene mutlaka en az 4 yildizli bir velet geliyor. bu sene gelmedi ama
oynadigin takimin maddi durumu nasil?Benim yönetim e geliştirelim deyince hac işareti yapıyor bana
Galatasarayoynadigin takimin maddi durumu nasil?
problem ne o zaman bilemedimGalatasaray
milyar avro var kasada