Kaan Pişken
Kırmızı Üye
- 30 Aralık 2009
- 2.213
- 1.536
- 2.223
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Casa Pia ile ilk yılımda şampiyon olup diğer Lig'e çıktıkYok mu şöyle keyifle takip edeceğimiz bir kariyer hikayesi
paylaşırım ama ilk sezona yeni başlıyorumYok mu şöyle keyifle takip edeceğimiz bir kariyer hikayesi
Arkadaşlar beni özlediniz galibaYok mu şöyle keyifle takip edeceğimiz bir kariyer hikayesi
atArkadaşlar beni özlediniz galiba
ben fm'den anlamam arkadaş
Bayağı zorlayıcı bir süreç seni bekliyor gibi ama çok eğlenceli bir kariyer olacaktırCasa Pia ile ilk yılımda şampiyon olup diğer Lig'e çıktıkPortekiz Kupası'nda Çeyrek Final'de Porto'ya elendik Portekiz Lig Kupası'nda ise Porto'ya elendik
6 hafta kala 20 Puan farkla şampiyon olduk transfer için 2 oyuncuyu ben gelmeden kiralamışlardı.Ben de 4 oyuncu kiraladım 1 de 30 bin euro bonservisle 1 oyuncu aldım
Şimdi transfer bütçesi bonservis bedelli oyuncu alamayacaz
Maaş olarak 800 bin euro vardı yeni Lig'e çıktık diye stat için para harcandığı için 200 bin euro maaş verebileceğim oyuncuları alacaz
İlk yıl zor geçebilir Lig için
![]()
güzel kolpaCasa Pia ile ilk yılımda şampiyon olup diğer Lig'e çıktıkPortekiz Kupası'nda Çeyrek Final'de Porto'ya elendik Portekiz Lig Kupası'nda ise Porto'ya elendik
6 hafta kala 20 Puan farkla şampiyon olduk transfer için 2 oyuncuyu ben gelmeden kiralamışlardı.Ben de 4 oyuncu kiraladım 1 de 30 bin euro bonservisle 1 oyuncu aldım
Şimdi transfer bütçesi bonservis bedelli oyuncu alamayacaz
Maaş olarak 800 bin euro vardı yeni Lig'e çıktık diye stat için para harcandığı için 200 bin euro maaş verebileceğim oyuncuları alacaz
İlk yıl zor geçebilir Lig için
![]()
Çok kafam atarsa başka 1 takıma geçerim ama güzel transferler yapacaz gibiBayağı zorlayıcı bir süreç seni bekliyor gibi ama çok eğlenceli bir kariyer olacaktır![]()
güzel kolpa
fm 24 e geçtin miÇok kafam atarsa başka 1 takıma geçerim ama güzel transferler yapacaz gibi
![]()
Fm 21 dışında diğerlerini pek sevemedimfm 24 e geçtin mi
10 yıllık kariyer gibi görünüyorÇok kafam atarsa başka 1 takıma geçerim ama güzel transferler yapacaz gibi
![]()
21 mi oynuyonFm 21 dışında diğerlerini pek sevemedim![]()
Evet bundan dolayı da bela okuma ulan21 mi oynuyon
ne diyim allah belanı versinEvet bundan dolayı da bela okuma ulan![]()