- 23 Ocak 2019
- 22.367
- 28.883
- 2.183
İstifa edip faizde parayı eritirken bütün sezon bağ evinde FM oynama düşüncesini muhtemelen şeytan aklımın bir köşesine soktu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
faiz haramdırİstifa edip faizde parayı eritirken bütün sezon bağ evinde FM oynama düşüncesini muhtemelen şeytan aklımın bir köşesine soktu.
Cümleyi tekrar oku lütfen.faiz haramdır
takım önerir misin dostum fm24 için 50 sezon kariyer yapıcamCümleyi tekrar oku lütfen.
Sincanspor ya da 1905 Ultraaslansportakım önerir misin dostum fm24 için 50 sezon kariyer yapıcam
ya şimdi kafa yapma bizle hocaSincanspor ya da 1905 Ultraaslanspor
Salzburg'u deneyebilirsin Feyamuz'um.Böyle kendi Ligi'nde üstünlüğü olan ve Avrupa'da başarı yakalamaya çalışan Takımlar çok zevk verir bence..@Murat Durmaz takım önersene dostum
Salzburg'u deneyebilirsin Feyamuz'um.Böyle kendi Ligi'nde üstünlüğü olan ve Avrupa'da başarı yakalamaya çalışan Takımlar çok zevk verir bence..
Onursuzca bir öneriSalzburg'u deneyebilirsin Feyamuz'um.Böyle kendi Ligi'nde üstünlüğü olan ve Avrupa'da başarı yakalamaya çalışan Takımlar çok zevk verir bence..
"Sana geldim. Gelmeyecektim. Yolda gelmemem için elli tane sebep saydım ama sebepleri saydıkça fark ettim ne kadar çok gelmek istediğimi."
Başlıyoruz @Vasfi Vural @Ferhat Koç @Aras Şimşek @Furkan Kaya
"Sana geldim. Gelmeyecektim. Yolda gelmemem için elli tane sebep saydım ama sebepleri saydıkça fark ettim ne kadar çok gelmek istediğimi."
Başlıyoruz @Vasfi Vural @Ferhat Koç @Aras Şimşek @Furkan Kaya
0günde kaç saatin bu videolara gidiyor?