Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor.

Beşiktaş'ta bi tane üste geçitin yakınlarında çok güzel bi kebapçı var, tavsiye ederim.

Daha önce defalarca söyledim. Medya Bjk taraftarının gazla çalıştığını biliyor. Bunu anladı. Veriyorlar gazı bunlara. Bak bugün sabah Kaka ve Maicon'un bjk ye geleceğine inanan bir sürü bjk taraftarı var. Harbiden bak. Sen git bunlara saçmalamayın gelmez deyin seninle kavga ederler.

Ah ulan Demirören... :lol:

Bu 3 ismin de transferi çok zor bana göre.

Yalnız çoğu konuda üslubuyla makaramı yaparım, eleştiririm de ama ben bu konuda dalga geçmeyeceğim adamlarla.

En azından böyle isimlerle anılabiliyorlar, transferde çağ atladı herifler geçen sene, taraftarı da inanabiliyor artık bu haberlere.

Peki biz ne yaptık? Şahane yönetimimiz sayesinde hala Mustafa Sarp-Barış gibiler yeter ki gitsin artık derdindeyiz..

Bizimde var projelerimiz :)

Kaka Besiktas'ta

Bu 3 ismin de transferi çok zor bana göre.

Yalnız çoğu konuda üslubuyla makaramı yaparım, eleştiririm de ama ben bu konuda dalga geçmeyeceğim adamlarla.

En azından böyle isimlerle anılabiliyorlar, transferde çağ atladı herifler geçen sene, taraftarı da inanabiliyor artık bu haberlere.

Peki biz ne yaptık? Şahane yönetimimiz sayesinde hala Mustafa Sarp-Barış gibiler yeter ki gitsin artık derdindeyiz..

nedemek böyle adamlarla aniliyorlar.osman tanburacida messi ile görüsüylüyor ronaldo ile pürüzler kaldi dese inanacakmisin:) maicon ve kakanin corabini alirlar ancak

aysal ve yönetimi sessiz ve derinden gidiyor.istihbaratlara göre ronaldo ile söz kesilmis messi ile son asamaya gelinmis.

Akşam Bahri patlacak bombaları.

:asd:Bu ne lan:asd:

nedemek böyle adamlarla aniliyorlar.osman tanburacida messi ile görüsüylüyor ronaldo ile pürüzler kaldi dese inanacakmisin:) maicon ve kakanin corabini alirlar ancak

"Bu 3 ismin de transferi çok zor bana göre."

Daha ilk cümlemi okumamışsın ki demek istediğimi anlayasın..

Baya eğlence varmış dün gece, kaçırmışım. :) Geçen gün Beşiktaşlı biriyle futbol muhabbeti yapıyorduk, dedim dünya yıldızlarınız :) var da ne işe yarıyor? Verdiği cevap aynen şu oldu; orta sıralarda da olsak sizinn gibi 2. sınıf topçularla oynamaktan iyidir. :) Anladım dedim kapattım konuyu. :)

Bjk 2 sene sonra küme düşer beyler demedi demeyin.Adamların amacı şov.Hani forma falan satabilseler neyse de.Maddi olarak dibe vururlar böyle giderse

beşiktaş ayrıca 3T ile anlaşmış survivor ın bitmesini bekliyormuş..

Baya eğlence varmış dün gece, kaçırmışım. :) Geçen gün Beşiktaşlı biriyle futbol muhabbeti yapıyorduk, dedim dünya yıldızlarınız :) var da ne işe yarıyor? Verdiği cevap aynen şu oldu; orta sıralarda da olsak sizinn gibi 2. sınıf topçularla oynamaktan iyidir. :) Anladım dedim kapattım konuyu. :)

sizdeki dede carlos ne yapti diye sorarlar adama :) ayrica bu kadroyla bir paok ve youngboys faciasi daha yasarsiniz.abartilan alex ancak bu ligde oynar:)

Guti ve Quaresma'ya da imkansız diyordu herkes, fakat adamlar gittiler aldılar.

Şimdi de o yüzden kendi taraftarına imkansız gözükmüyor, mevzu bu.

guti ve q7 imkansiz degildi.ikiside yedekti zaten.ama kaka ve interde banko oynayan maicon :)

Geri
Üst Alt