Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor.

Guti ve Quaresma'ya da imkansız diyordu herkes, fakat adamlar gittiler aldılar.

Şimdi de o yüzden kendi taraftarına imkansız gözükmüyor, mevzu bu.

Guti de Quaresma da bitmişti bjkye gelmeden önce.Kaka dediğin adam şu anda her takımda oynar Maicon da öyle

Baya eğlence varmış dün gece, kaçırmışım. :) Geçen gün Beşiktaşlı biriyle futbol muhabbeti yapıyorduk, dedim dünya yıldızlarınız :) var da ne işe yarıyor? Verdiği cevağ aynen şu oldu; orta sıralarda da olsak sizinn gibi 2. sınıf topçularla oynamaktan iyidir. :) Anladım dedim kapattım konuyu. :)

İbrahim sorma birader. Öldürüyolar beni. Hele bi tanesi vardı. İşten ayrıldım onun yüzünden. Akşam Bjk 5-1 mağlup oluyo atıyorum. Sabah geliyo Quaresma'nın trivelasını gördün mü diyo. Kabus ya. Aynı ofisteydik. Bir de çok sevdiğim hasta fenerli arkadaşım vardı. Artık o arkadaş Galatasaray'a, ben Fener'e sempati duymaya başladım. Bu sene oynanan Kadıköydeki 1-1 bitan maçı beraber izledik fenerli arkadaş ve ben. Yamin ederim maç berabere bitti diye ağlıcaktım. Çıldırttı beni o gün Aykut. Alex'i aldı oyundan galiba. Düşün yani ben Fener'i destekledim hayatımda ilk defa.

Abi düşün Arda'yla Delgado'yu, Alex'le Tello'yu kıyaslamazmış bile. Konuşmaya bile gerek yokmuş. Muhattap olmayalım diyoruz ama 4 duvar arasında ofis ortamında 3 gün kaçsan 4. gün çıldırtıyo.

Acayip dertliyim bu konuda :D

bizde eto ve cambiassoyu alicakmisiz

Guti ve Quaresma'ya da imkansız diyordu herkes, fakat adamlar gittiler aldılar.

Şimdi de o yüzden kendi taraftarına imkansız gözükmüyor, mevzu bu.

Guti ve Quaresma imkansız mıydı. Guti'yi Rıjkaard isteseydi alıyorduk. Quaresma Atl. MAdrid'in kapısında yattı 1,5 ay alsınlar diye. Almayınca Beşiktaş'a geldi. Hemde 7 milyona. Biz Elano'ya Keıta'ya o paraları verdık. Bu adamı almak da zor olmazdı yani.

Ama Maıcon ve Kaka imkansız

Guti ve Quaresma imkansız mıydı. Guti'yi Rıjkaard isteseydi alıyorduk. Quaresma Atl. MAdrid'in kapısında yattı 1,5 ay alsınlar diye. Almayınca Beşiktaş'a geldi. Hemde 7 milyona. Biz Elano'ya Keıta'ya o paraları verdık. Bu adamı almak da zor olmazdı yani.

Yahu bırakın Allah aşkına tonla tanıdığım imkansız gözüyle bakıyordu adamlar aldıktan sonra herkesin fikri değişti.

Beşiktaş'tan bahsediyoruz.

bosver renkdas bunlar hayal aleminde yasiyor.ayni fb nin ronaldinho eto hayali gibi :)

hadi herkese iiy hayaller:)

Yahu bırakın Allah aşkına tonla tanıdığım imkansız gözüyle bakıyordu adamlar aldıktan sonra herkesin fikri değişti.

Beşiktaş'tan bahsediyoruz.

Senin demek istediğin bizim için imkansız olmayabilir de bjk için imkansız dı diyosun. Bak bu olur. Tamam. Beşiktaş kim yani diyosun. Ama ondan sonra da imkansızı başardılar, Kaka ve Maicon'uda alabilirler diyosun. Bu çelişkili işte

gelecegine inanmak baska oyuncunun gelmesi baska.oldu olacak rooneyide alsinlar bakalim

Ayrıca daha ilk cümlemde söyledim çok zor bu 3 transfer diye, ama adamların transfere penceresi genişledi.

Bizimki gibi gerilemedi.

Anlayabiliyor musun şimdi neyi kastettiğimi 3-4 mesajdan sonra? :)

sizdeki dede carlos ne yapti diye sorarlar adama :) ayrica bu kadroyla bir paok ve youngboys faciasi daha yasarsiniz.abartilan alex ancak bu ligde oynar:)

Önemli olan hatalardan ders almak. Dünya yıldızı diye getirilen adamların çoğu emekliliğe gelir buraya, Hagi ve Popescu dışında 30 yaşından sonra gelip katkı veren, daha doğrusu yaptığı işe, oynadığı takıma ve lige saygı gösteren yüksek pofilli oyuncu sadece PVH, Niang ve Simao var benim aklıma gelen. Anelka, Carlos, Lincoln, Misimovic, Guti, Quaresma (hatta Yobo da %100 ile oynamıyor) gibi adamlar ne oynadıkları takımlara saygı gösteriyorlar, ne oynadıkları lige. Buna rağmen taraftarla halen daha bi yerlerini kaldırıyor bu adamların.

Ocak ayında çok konuştuk burda, benden başka 1-2 kişi vardı Beşiktaş'ın aldığı adamları kıskanmayan, katkı yapmayacaklarını söyleyen. Gördüm çünkü Fenerbahçe'de bu profilde topçuları, hiç bir halta yaramadılar, oynadıkları takıma ve lige saygı duymadılar, zamanla da postalandılar. Şu an Fenerbahçe'nin izlediği transfer politikasından çok memnunum. Stoch, Dia, Santos, Cristian gibi çıkış yapmak isteyen adamlar gelsin bana yeter, dünya yıldızları :) Beşiktaş'ın olsun.

İçip içip program yapıyorlar. :asd:

Ayrıca daha ilk cümlemde söyledim çok zor bu 3 transfer diye, ama adamların transfere penceresi genişledi.

Bizimki gibi gerilemedi.

Anlayabiliyor musun şimdi neyi kastettiğimi 3-4 mesajdan sonra? :)

Genişledi mi? Bence daha da geriledi. Göreceksin. Faydalı diye aldıkları adamlar birer birer terk edecek bu gemiyi. Bizden beter olacaklar.

Diatta'lar,Higuain'lerden Guti'lere.Bir anda kendileri de şaşırmıştır tabi.Ne oluyoruz lan diyen birçok Bjk'li eleman var etrafta.Bünye kolay kolay alışmıyor.

Geri
Üst Alt