Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor.

Maiconun bonserivisi minimum 25m avro,Kakanınki de nerden baksan 30m avro vardır.Bunları da fonla mı alacaklar?

Senin demek istediğin bizim için imkansız olmayabilir de bjk için imkansız dı diyosun. Bak bu olur. Tamam. Beşiktaş kim yani diyosun. Ama ondan sonra da imkansızı başardılar, Kaka ve Maicon'uda alabilirler diyosun. Bu çelişkili işte

Yahu ne kadar yanlış anlamaya meğilli insan varmış şu forumda.

Kaka ve Maicon'u alabilirler diye bir cümlem bile yok.

Sadece şunu diyorum..

Adamların transfere bakış açısı gelişti bizimki gerilerken, inanmaları bize göre komik gelse de onlara doğal, bu adamlarla dalga geçecek pozisyonda değiliz şu an bu konuda.

Beşiktaş'ın şimdiye kadar getirdiği oyuncular ile(Forlan da dahil) Kaka ve Maicon'u bir tutanlara Allah akıl fikir versin.Hangi sağlıklı insan inanır lan bu habere:)

Yahu ne kadar yanlış anlamaya meğilli insan varmış şu forumda.

Kaka ve Maicon'u alabilirler diye bir cümlem bile yok.

Sadece şunu diyorum..

Adamların transfere bakış açısı gelişti bizimki gerilerken, inanmaları bize göre komik gelse de onlara doğal, bu adamlarla dalga geçecek pozisyonda değiliz şu an bu konuda.

Ayranı yok içmeye faytonla gider s.çmaya diye bi laf var.Bjk böyle yıldızları oynatacak çapta bi klüp değil ve olamaz da.Ne adam akıllı geliri var ne de bi klüp kültürü.Sadece karta go go go diye bağıran tinerci bi taraftar topluluğu var.

İbrahim sorma birader. Öldürüyolar beni. Hele bi tanesi vardı. İşten ayrıldım onun yüzünden. Akşam Bjk 5-1 mağlup oluyo atıyorum. Sabah geliyo Quaresma'nın trivelasını gördün mü diyo. Kabus ya. Aynı ofisteydik. Bir de çok sevdiğim hasta fenerli arkadaşım vardı. Artık o arkadaş Galatasaray'a, ben Fener'e sempati duymaya başladım. Bu sene oynanan Kadıköydeki 1-1 bitan maçı beraber izledik fenerli arkadaş ve ben. Yamin ederim maç berabere bitti diye ağlıcaktım. Çıldırttı beni o gün Aykut. Alex'i aldı oyundan galiba. Düşün yani ben Fener'i destekledim hayatımda ilk defa.

Abi düşün Arda'yla Delgado'yu, Alex'le Tello'yu kıyaslamazmış bile. Konuşmaya bile gerek yokmuş. Muhattap olmayalım diyoruz ama 4 duvar arasında ofis ortamında 3 gün kaçsan 4. gün çıldırtıyo.

Acayip dertliyim bu konuda :D

Görmediğin oğlu olmuş... diye güzel bir söz var kültürümüzde. :)

Çok konuştuk burda kışın, Fenerbahçeli birine sor en büyük Fenerbahçe der. Galatasaraylı'ya sor, en büyük Galatasaray der. Ama ikisi de Beşiktaş için 3. büyük der, hatta Beşiktaşlılar da 2 büyük olduğunu, Beşiktaş'ın 3. büyük olduğunu bilir. :) Normal yani bu tür şeylerle büyük olmaya çalışmaları. :)

Tartismaya degmez. Kaka ve Maicon cok büyük ihtimalle Besiktas´i Galatasaray´in forveti filan saniyorlardir :D

Ayranı yok içmeye faytonla gider s.çmaya diye bi laf var.Bjk böyle yıldızları oynatacak çapta bi klüp değil ve olamaz da.Ne adam akıllı geliri var ne de bi klüp kültürü.Sadece karta go go go diye bağıran tinerci bi taraftar topluluğu var.

Hadi bizde ayran da var fayton da s*çmaya bile gidemiyoruz seneye o nasıl olucak?

Bırakın şu elalemin eksileriyle avunmayı artık, ne geldiyse ondan geldi başımıza zaten.

Yahu bırakın Allah aşkına tonla tanıdığım imkansız gözüyle bakıyordu adamlar aldıktan sonra herkesin fikri değişti.

Beşiktaş'tan bahsediyoruz.

Ne yanlış anlıcaz kardeşim. Sen yukarıdaki mesajı yazmadın mı. Eeee. Yukarıdakini okuyan ne anlar. Beşiktaşın aldığı adamlara bjkliler bile imkansiz gözüyle bakıyordu diyosun. Sende onların o gözle bakmasına hak veriyosun. Beşiktaş gibi bir kulüpten bahsediyoruz diyosun. Küçümsüyosun. Bende senin bu yazına karşılık

''Senin demek istediğin bizim için imkansız olmayabilir de bjk için imkansız dı diyosun. Bak bu olur. Tamam. Beşiktaş kim yani diyosun. Ama ondan sonra da imkansızı başardılar, Kaka ve Maicon'uda alabilirler diyosun. Bu çelişkili işte''

şeklinde bir yazı yazdım. Yanlışmı yamzışım.

Sen ne anlatmak istiyorsan onu yaz. Başka şeyler yazıp bizim de başka şeyler anlamamızı bekleme. Sen doğru anlatıyosunda bunca insan yanlış anlıyor yani. Bırak Allah aşkına

Görmediğin oğlu olmuş... diye güzel bir söz var kültürümüzde. :)

Çok konuştuk burda kışın, Fenerbahçeli birine sor en büyük Fenerbahçe der. Galatasaraylı'ya sor, en büyük Galatasaray der. Ama ikisi de Beşiktaş için 3. büyük der, hatta Beşiktaşlılar da 2 büyük olduğunu, Beşiktaş'ın 3. büyük olduğunu bilir. :) Normal yani bu tür şeylerle büyük olmaya çalışmaları. :)

Bu Q7'nin Gutinin falan alınmasının altında başarı yakalamak yok. Rezil durumdaki vizyonlarını artırmak zorundaydılar. Başka hiç bir sebebi yok. 17 de 17 diyen bir başkandan ve buna inanan bir taraftardan bahsediyoruz.

Ben bu sene kötü olduğumuzu bildiğim için iddaalı konuşamadım ama Bjk lilere hep söyledim. Siz değil ama belki Fener 17 de 17 yapar dedim ve oldukça yaklaştım. Ben bunu söyleyince bir de çekip gidiyolar ortamdan. Yani o kadar gereksiz konuşmuşum :D

Ne yanlış anlıcaz kardeşim. Sen yukarıdaki mesajı yazmadın mı. Eeee. Yukarıdakini okuyan ne anlar. Beşiktaşın aldığı adamlara bjkliler bile imkansiz gözüyle bakıyordu diyosun. Sende onların o gözle bakmasına hak veriyosun. Beşiktaş gibi bir kulüpten bahsediyoruz diyosun. Küçümsüyosun. Bende senin bu yazına karşılık

''Senin demek istediğin bizim için imkansız olmayabilir de bjk için imkansız dı diyosun. Bak bu olur. Tamam. Beşiktaş kim yani diyosun. Ama ondan sonra da imkansızı başardılar, Kaka ve Maicon'uda alabilirler diyosun. Bu çelişkili işte''

şeklinde bir yazı yazdım. Yanlışmı yamzışım.

Sen ne anlatmak istiyorsan onu yaz. Başka şeyler yazıp bizim de başka şeyler anlamamızı bekleme. Sen doğru anlatıyosunda bunca insan yanlış anlıyor yani. Bırak Allah aşkına

Bu 3 ismin de transferi çok zor bana göre.

Yalnız çoğu konuda üslubuyla makaramı yaparım, eleştiririm de ama ben bu konuda dalga geçmeyeceğim adamlarla.

En azından böyle isimlerle anılabiliyorlar, transferde çağ atladı herifler geçen sene, taraftarı da inanabiliyor artık bu haberlere.

Peki biz ne yaptık? Şahane yönetimimiz sayesinde hala Mustafa Sarp-Barış gibiler yeter ki gitsin artık derdindeyiz..

İlk mesajımı okusaydın anlardın Maicon ve Kaka alabilirler demeyip, çelişkiye düşmediğimi. :)

Beşiktaş'ı küçümseme olayı da senin lanse etmeye çalıştığın gibi değil, transferde eskiden öyleydi şimdi böyle manası taşıyordu.

Hadi bizde ayran da var fayton da s*çmaya bile gidemiyoruz seneye o nasıl olucak?

Bırakın şu elalemin eksileriyle avunmayı artık, ne geldiyse ondan geldi başımıza zaten.

Kakaya Maicona bizim de gücümüz yetmez.İş yıldız getirmekte değil onlardan maksimum düzeyde faydalanmakta.Bjk 50 tane yıldızı kadroya doldurup başarılı olacağını sanıyo.Bizim şu anda Ardaya yardım edebilecek bi tane yıldıza ihtiyacımız var takımın gerisini egosu daha düşük olan oyunculardan kurmak zorundayız.Eğer Uefa kadrosunda Tugay,Suat,Emre gibi işçi oyuncular yerine yıldızlar olsaydı biz o başarıyı kazanabilir miydik?

Ayrica Maicon ve Kaka´nin sözlesmeleri sürmüyor mu? Besiktas Maicon´a 40 Milyon Euro, Kaka´ya 25 Milyon Euro verebilecek mi? Akil var mantik var. Besiktas´i gectim, 18 kulüp birlesse trink diye 65 Milyon Euro cikartamaz cepten :) Biraz mantikli olun yahu

Milli takimda oynayan türk futbolcular Türkiyeye gelmek istemiyor.Kaka ve Maiconu nasil ikna etmisler? normal seyler bunlar.belli transfer dönemi basliyor,gazeteler bir seyler yazib cizmeli.yoksa hic kimse alib okumaz.eylüle kadar daha kimleri görücez super ligde.

Paff.

İlk mesajımı okusaydın anlardın Maicon ve Kaka alabilirler demeyip, çelişkiye düşmediğimi. :)

Beşiktaş'ı küçümseme olayı da senin lanse etmeye çalıştığın gibi değil, transferde eskiden öyleydi şimdi böyle manası taşıyordu.

Yahu nerden biliyosun okumadığımı.

Yanımda mısın benim. Ne olmuş o lk mesajda. Bak kardeş ben senin düşüncene hak verdim. Sen yanlış anladın. Bence sen önce benim yazdıklarımı oku.

Takmışsın o ilk mesaja. Herkese diyosun ilk mesajımı okusaydın. Okuduk. Ayrıca okumak zorunda da değil herkes. Sen Guti ve Q7'nin alınmasını başarılı bir hamle buluyosun. Ama ben rezalet bir hamle buluyorum. Sende benim ilk mesajımı okusaydın o zaman.

Ayrica Maicon ve Kaka´nin sözlesmeleri sürmüyor mu? Besiktas Maicon´a 40 Milyon Euro, Kaka´ya 25 Milyon Euro verebilecek mi? Akil var mantik var. Besiktas´i gectim, 18 kulüp birlesse trink diye 65 Milyon Euro cikartamaz cepten :) Biraz mantikli olun yahu

Kaka neden 25 ? 60m Euroya aldılar 2 sene sözleşmesi var 45den aşşagı satarlarmı Kaka'yı. ? Maiconda 40 hayatta etmez.

Hadi bu paraları verdin Kaka yılda 7milyon Euro alıyo. Maiconda 4-5 alıyodur yani burda tartışmamız bile saçma :D

Kakaya Maicona bizim de gücümüz yetmez.İş yıldız getirmekte değil onlardan maksimum düzeyde faydalanmakta.Bjk 50 tane yıldızı kadroya doldurup başarılı olacağını sanıyo.Bizim şu anda Ardaya yardım edebilecek bi tane yıldıza ihtiyacımız var takımın gerisini egosu daha düşük olan oyunculardan kurmak zorundayız.Eğer Uefa kadrosunda Tugay,Suat,Emre gibi işçi oyuncular yerine yıldızlar olsaydı biz o başarıyı kazanabilir miydik?

Ben ne diyorum sen ne diyorsun yahu.

Bırak Uefa'yı falan geride kaldı onlar.

İnönü'de bizim kaybetme sebebimiz açık ara kadro kalitesiydi, başka birşey değil.

Bize Park-jİ Sung gibi egosunu bi kenara bırakmış 3-4 ciğerli adamlar lazım.

Kaka neden 25 ? 60m Euroya aldılar 2 sene sözleşmesi var 45den aşşagı satarlarmı Kaka'yı. ? Maiconda 40 hayatta etmez.

Hadi bu paraları verdin Kaka yılda 7milyon Euro alıyo. Maiconda 4-5 alıyodur yani burda tartışmamız bile saçma :D

Atiyorum ben kardes. Kaka 1 senedir sakatti ya. 25 Milyon dedim. Maicon su anda Ramos´la birlikte dünyanin en iyi sag beki. 30-40 Milyon´dan asagi degildir.

Yahu nerden biliyosun okumadığımı.

Yanımda mısın benim. Ne olmuş o lk mesajda. Bak kardeş ben senin düşüncene hak verdim. Sen yanlış anladın. Bence sen önce benim yazdıklarımı oku.

Takmışsın o ilk mesaja. Herkese diyosun ilk mesajımı okusaydın. Okuduk. Ayrıca okumak zorunda da değil herkes. Sen Guti ve Q7'nin alınmasını başarılı bir hamle buluyosun. Ama ben rezalet bir hamle buluyorum. Sende benim ilk mesajımı okusaydın o zaman.

Okumak zorunda olmayan ortadan da girip körü körüne savunmayacak o halde, tamam sen rezalet buluyorsun ben transferde çağ atladıklarını düşünüyorum.

O kadar.

Geri
Üst Alt