Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun yahu.

Bırak Uefa'yı falan geride kaldı onlar.

İnönü'de bizim kaybetme sebebimiz açık ara kadro kalitesiydi, başka birşey değil.

Kadro kalitemiz yerlerde zaten ona kimsenin itirazı yok.Ama 5 tane yıldız alarak bi takımı toparlayamazsın.Bu ligde bi takım en fazla 2 ya da 3 tane yıldızı kaldırır.Gerisi işçi olmak zorunda.

Ben ne diyorum sen ne diyorsun yahu.

Bırak Uefa'yı falan geride kaldı onlar.

İnönü'de bizim kaybetme sebebimiz açık ara kadro kalitesiydi, başka birşey değil.

Sen acayip bir Beşiktaş sempatizanı olmuşsun. Bence Beşiktaş'ın kadro kalitesi abartılıyor. Kesinlikle iyi bir kadroları yok. Bizim geçen seneki kadromuz onlardan çok çok daha iyi. Q7'nin 3 golü var bu sene.

Kadro kalitemiz yerlerde zaten ona kimsenin itirazı yok.Ama 5 tane yıldız alarak bi takımı toparlayamazsın.Bu ligde bi takım en fazla 2 ya da 3 tane yıldızı kaldırır.Gerisi işçi olmak zorunda.

O ayrı konu, bana göre de yıldız var yıldız var.

Kendini general görmeyen 11 tane yıldızla da çok güzel yerlere gelebilirsin bence.

Okumak zorunda olmayan ortadan da girip körü körüne savunmayacak o halde, tamam sen rezalet buluyorsun ben transferde çağ atladıklarını düşünüyorum.

O kadar.

Ne ortadan girmesi ya. Ben okudum diyorum sana. anlamıyomusun sen. :D Kardeş O-KU-DUM.

Anladın mı? Tamam artık yeter

Sen acayip bir Beşiktaş sempatizanı olmuşsun. Bence Beşiktaş'ın kadro kalitesi abartılıyor. Kesinlikle iyi bir kadroları yok. Bizim geçen seneki kadromuz onlardan çok çok daha iyi. Q7'nin 3 golü var bu sene.

Orda dur Beşiktaş'ı günahım kadar sevmem, sadece elalemin eksileriyle avunmayacak kadar Galatasaray'lıyım.

Q7'nin 3 golü var da ne olmuş ayrıca kaç tane maç kazandırdı bizle olan son maç dahil, herşey istatikmiş gibi konuşmayın Allah aşkına.

Valla yildiz mildiz hikaye. Geliyorlar Besiktas´i ciddiye bile almiyorlar. Guti kendini Besiktas´in üstünde hissediyor mesela. Seyinde degil ayiptir söylemesi. Lesh gibi sarhos oluyor, gazeteci tokatliyor, yolda yürüyemiyor bile. Baskasi olsa Besiktas coktan kadro disi birakmisti. Yemiyor. Besiktas´in ciddi anlamda iflasi olur, herkesin düsündügü kadar da basarili olamazlar.

Arkadas kuracaksin Shaktar gibi, Dinamo Kiev gibi bir takim, catir catir oynayacaksin. Bak Kiev Manchester City´yi rezil etti. Böyle bu isler. Schalke geldi Maicon´lu, Sneijder´li Inter´e 5 cakti, tecavüz etti döndü ülkesine. Burasi Türkiye. Bazi seyleri abartmamak lazim.

O ayrı konu, bana göre de yıldız var yıldız var.

Kendini general görmeyen 11 tane yıldızla da çok güzel yerlere gelebilirsin bence.

Eğer gelemezsen maddi olarak da manevi olarak da dibe vurursun çok büyük risk bu bence

Ne ortadan girmesi ya. Ben okudum diyorum sana. anlamıyomusun sen. :D Kardeş O-KU-DUM.

Anladın mı? Tamam artık yeter

Okuduysan ne üstüne alınıyorsun genel yazmıştım onu zaten.

Rıza mısın ARıza mısın birader.. :)

Kendini general görmeyen 11 tane yıldız mı :SS:

Biri bana Türkiye'ye gelecek veya gelmiş bırak 11 tane 5 tane hem yıldız olan ama hem işçi olan adam söylesin

Arızayım. İlk ismim Ali :) Bence sen arızasın. Sadece benle değil. Herkesle kapıştın burada. Ben sadece senle kapıştım ;)

Ayrıca üstüne alınıyosun ne demek yahu :D Yani okudum cevap yazdım. Burası forum ya hani o nedenle. Her yazan üztüne mi almış oluyo yani. ilginç :D

Arızayım. İlk ismim Ali :) Bence sen arızasın. Sadece benle değil. Herkesle kapıştın burada. Ben sadece senle kapıştım ;)

Ben de senin tonla kapışmalarını gördüm konuyu abuk sapan yerlere çekme.

Senin gibi bir tane daha yanlış anlayan insan vardı. Biri Serkan diğeri sen yani, Baki denen arkadaşla gayet güzel konuşuyoruz.

Valla yildiz mildiz hikaye. Geliyorlar Besiktas´i ciddiye bile almiyorlar. Guti kendini Besiktas´in üstünde hissediyor mesela. Seyinde degil ayiptir söylemesi. Lesh gibi sarhos oluyor, gazeteci tokatliyor, yolda yürüyemiyor bile. Baskasi olsa Besiktas coktan kadro disi birakmisti. Yemiyor. Besiktas´in ciddi anlamda iflasi olur, herkesin düsündügü kadar da basarili olamazlar.

Arkadas kuracaksin Shaktar gibi, Dinamo Kiev gibi bir takim, catir catir oynayacaksin. Bak Kiev Manchester City´yi rezil etti. Böyle bu isler. Schalke geldi Maicon´lu, Sneijder´li Inter´e 5 cakti, tecavüz etti döndü ülkesine. Burasi Türkiye. Bazi seyleri abartmamak lazim.

Guti'nin yaptıklarının yarısını Arda'mız yapacaktı var ya, bu medya öyle bir gaz verirdi ki, taraftar Florya'nın önüne idam sehpası koyup Arda'yı asardı. Şerefsizim bunu yaparlardı.

Eğer gelemezsen maddi olarak da manevi olarak da dibe vurursun çok büyük risk bu bence

Barcelona'nın 11'i de yıldız bana göre, ve 11'i de general değil karakter yapısı olarak takım olgusu var hepsinde önce takım.

Onu kastettim Baki kardeş.

harrykewell03.jpg

Guti'nin yaptıklarının yarısını Arda'mız yapacaktı var ya, bu medya öyle bir gaz verirdi ki, taraftar Florya'nın önüne idam sehpası koyup Arda'yı asardı. Şerefsizim bunu yaparlardı.

Ortada güclü bir Baskan olmayinca yaparlar tabi. Mesela dün Telegolde Aysal´a o kadar yag cektiler ki anlatamam :) Kalamis´taki video´yu gösterdiler, Aysal´in arkasinda 3-4 tane günes gözlüklü ayi gibi koruma var :D Korktular :D Aysal Reis de takmis günes gözlügü, The Godfather gibi takiliyordu :D

Barcelona'nın 11'i de yıldız bana göre, ve 11'i de general değil karakter yapısı olarak takım olgusu var hepsinde önce takım.

Onu kastettim Baki kardeş.

O mentalitedeki oyuncu Türkiyeye gelir mi sence?10 tane alırsın 2 tanesi öyle çıkar.Hagi gibi Alex gibi.Mesela bizim takıma bak Pino gibi vasat yabancılar bile kendini yıldız sanıyo.

Sen bu konuda herkesle konuşuyordun. Sonra ben bişey dedim. Hatta sana hak verir bir mesajdı. Sen altına ''yahu neden bu forumda herkes yanlış anlıyo'' diye bana çıkıştın. Başkalarının yorumları seni germiş. İlk mesajda bana çıkıştın. Ondan sonra da ben senin kapışmalarını gördüm falan diyosun. Ayıp senin yaptığın. Eskiden konuşulmuş şeyleri şimdi kullanmak ne kadar doğru. Bende girer bakarım bulurum seninle ilgili. Dimi? Çok zor değil yani. Ama bence hem gereksiz hem de ayıp.

imgres

Geri
Üst Alt