Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O mentalitedeki oyuncu Türkiyeye gelir mi sence?10 tane alırsın 2 tanesi öyle çıkar.Hagi gibi Alex gibi
Sen bu konuda herkesle konuşuyordun. Sonra ben bişey dedim. Hatta sana hak verir bir mesajdı. Sen altına ''yahu neden bu forumda herkes yanlış anlıyo'' diye bana çıkıştın. Başkalarının yorumları seni germiş. İlk mesajda bana çıkıştın. Ondan sonra da ben senin kapışmalarını gördüm falan diyosun. Ayıp senin yaptığın. Eskiden konuşulmuş şeyleri şimdi kullanmak ne kadar doğru. Bende girer bakarım bulurum seninle ilgili. Dimi? Çok zor değil yani. Ama bence hem gereksiz hem de ayıp.
Türkiye'ye geliri gelmezi bırak önümüzdeki sene Avrupa arenasında bile olmayan Galatasaray'a hiç gelmez.

Antep gitti wagneri,popovu aldı ki wagner culiodan,popov da kazım ile pinodan çok daha iyi futbolcular.Bu takımlar anadolu şehirlerine böyle adamları getirebiliyosa Galatasaray gibi her imkanın bu klüplerden kat be kat daha fazla olduğu bi takım neden daha iyilerini getiremesin?
Barcelona seviyesindeki general olmayan yıldız mı onlar Baki?
Onları illa ki getirtiriz yönetim doğru düzgün iş yaparsa.
Cenk Tosun gibi gelecek vaad eden adamları üç beş kuruşa kaçırmayalım yeter ki.
Öyle bi futbolcu zaten Türkiye'ye gelmez.Şimdi herkes yıldızdan çok egosu düşük ama takıma katkısı yüksek olan oyuncu arıyo.Biz general olmayan yıldızları anca yerli futbolculardan bulabiliriz.Mesela Hamit ile Selçuk bu kritere uyan futbolcular

Tamam işte ben de onları kastediyorum gelmeyecek olan diye, sen bu sefer Wagner'den Popov'dan giriyorsun.
Yerli kalitesini kesin arttırmamız lazım zaten, bence o yıllardır bahsedilen "takım ruhu" denilen şeyin temelini asıl onlar atıyor Türkiye şartlarında.
Ama işte Hamit gibi Selçuk gibi adamlar da bize gelir mi seneye Avrupa'da bile yokken, kariyerlerini düşünmek yerine imkanlardan dolayı isim takıma gelir mi gelmez mi hep beraber izleyip görücez artık.

[video=youtube;1FPelTrGeyw]https://www.youtube.com/watch?v=1FPelTrGeyw[/video]
ertem_sener Ertem Şener
bjk'ın maicon,kaka ile görüşme halinde olduğu doğru! kaka için 2 sorun halledilmeye çalışılıyor,biri ailesi italya istiyor.hamit per. kartal
ertem_sener Ertem Şener
guti !!! quaresma !!! simao !!! almeida !!! beşiktaş'ta dendiği zaman yorumları hatırladınız mı ? 'yok canım ancak formasını alırlar'