Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor.

108 yılda ilk kez yıldız futbolcu görürsen böyle yazı yazman normal :D Sen düşün guti,Q7, almeyda nerde maicon,kaka nerdeeee ? Allah aşkına söyle ? Q7 2 yıl topa dokunmadı aldınız, Q7 süper nova olamayan yıldızlardan birisidir. elano'dan keita'dan farkı yoktu yıldız olarak. adam 2 ay a.madrid kapısında yattı alsınlar beni diye ama alan olmadı. Bizim yorumlarımızı okuduysan benim guti transfer olduğunda yorumumu görmüşündür. Guti buraya tatile geliyor dedim ! Şuanki durumu ne kadar haklı olduğumu gösteriyor.

Not: Adminlerden ricam Burak Altınok arkadaşı banlamayın derdini bi anlatsın...

Gelip Galatasaray forumunda kasımpaşa en büyük rakibin falan dersen sana kimse cevap vermez. Üçüncü olmaya mahkumsunuz, ezeli rakibiniz Bursa sizin.

verecek bir cevabının olmaması ne kötü birşey değil mi :)))

108 yılda ilk kez yıldız futbolcu görürsen böyle yazı yazman normal Sen düşün guti,Q7, almeyda nerde maicon,kaka nerdeeee ? Allah aşkına söyle ? Q7 2 yıl topa dokunmadı aldınız, Q7 süper nova olamayan yıldızlardan birisidir. elano'dan keita'dan farkı yoktu yıldız olarak. adam 2 ay a.madrid kapısında yattı alsınlar beni diye ama alan olmadı. Bizim yorumlarımızı okuduysan benim guti transfer olduğunda yorumumu görmüşündür. Guti buraya tatile geliyor dedim ! Şuanki durumu ne kadar haklı olduğumu gösteriyor.

Not: Adminlerden ricam Burak Altınok arkadaşı banlamayın derdini bi anlatsın...

besiktas'in ismini duymamislardir daha ömürlerinde.

Transferle büyük olunsaydı Manchester City dünyanın en büyük klübüydü.

İşte benim bahsettiğim BEJEKE tayfası bunlar. Acayip adamlar. Hepsi de kör. Gerçekten bak. Anlamıyorlar, dinlemiyorlar, boş boş konuşuyorlar. Yani durum vahim.

Beşiktaş bir gün önce 5 tane gol yiyo, bunun gibi arkadaşlar gelip Q7'nin trivelasını gördün mü diyo mesela. Siz şimdi bu arkadaşı burda okudunuz ya. Ben bu adamı canlı gördüm işte. Hemde 6 ay boyunca. Çok sıkıcı arkadaşlar. Felaket bir kabus yani.

Üçüncü büyüksünüz Burak anlıyomusun. Hep de öyle kalacaksınız.

Al sana Objektif yaklaşım. Objektifin kralıdır bu. Beşiktaş büyük kulüptür ama Üçüncü büyüktür

Geçen yıl siz en büyük rakibinizden 8 milyon dolara Tabataları alırken biz Elanoları , Keitaları alıyorduk unutmayın siz de tribünde "Yıldırım Demirören Yeter" demekten başka bir şey yapmıyordunuz.

Ceza vermemek mümkün değildi, zira foruma bir hakaret var. Hem konunun seyri kaydı ve atışmalara döndü. Forumda buna müsaade edemeyiz.

Yanlız burada bizim de kabahatimiz var. Biz onlara "108 yılda bir yıldız görüp cozuttular" dersek, onlar da bize, bu yıl içine düştüğümüz durumu gösterirler haklı olarak.

Neyse konu kaldığı yerden devam.

- - - - -

Ben diyorum ki, BJK Forlan 2ı alırsa çok büyük iş başarmış olur. Ama Maicon ve Kaka gelmez. (Gelirlerse elbette süper olur ama gelmezler, boşuna hayal kurmamak lazım.)

Geçen yıl siz en büyük rakibinizden 8 milyon dolara Tabataları alırken biz Elanoları , Keitaları alıyorduk unutmayın siz de tribünde "Yıldırım Demirören Yeter" demekten başka bir şey yapmıyordunuz.

Haklısın ama adı geçen oyuncular Elanolardan,jolardan ve Giolardan çok daha iyi isimler. Bunuda unutmamak gerek.

Bunlar Q7'yi messi falan zannediyo ya. Harbiden yaaa. Bak inanmıyonuz. Vallahi de billahi de adam bana Ronaldo Q7'nin yedeğiydi ve hala öyle benim gözümde dedi diyorum size. Lan canlı canlı dedi bunu. Daha ne desin.

Daha neler neler dedi yaa. Q7 gelmiş geçmiş en büyük transfermiş Türkiye'de. Dünyada 1-Ronaldo 2-Q7 3-messi.,

Böyle sıralama yaptılar bana. Ağlıyorum kahrımdan

Haklısın ama adı geçen oyuncular Elanolardan,jolardan ve Giolardan çok daha iyi isimler. Bunuda unutmamak gerek.

Maicon ve Kaka olayı külliyen yalan zaten. İmkansız her iki transfer de. İsme takılmamak gerek zaten, isim yapmış adamları almakla başarı gelmediğini son 10 yılda defalarca gördük.

ertem_sener Ertem Şener

bjk'ın maicon,kaka ile görüşme halinde olduğu doğru! kaka için 2 sorun halledilmeye çalışılıyor,biri ailesi italya istiyor.hamit per. kartal

ertem_sener Ertem Şener

guti !!! quaresma !!! simao !!! almeida !!! beşiktaş'ta dendiği zaman yorumları hatırladınız mı ? 'yok canım ancak formasını alırlar'

almeidayida yildiz yaptilar :) neymis portekiz milli takiminin forvetiymis.baska forvetleri yokki adamlarin :) ozaman gökhan zan,ervet,balta süper oyuncular,nedenmi? bunlarda türk milli takiminin oyunculari

Kaka ve Maicon ile ilgilenebilir tabiki ama bu iki futbolcu bu teklifi kabul etmesi için bir neden söyleyin Lütfen ? Bu takım bu sene kendi liginde, liderin 30 puan gerisinde bir takım.Dinamo Kyiv'den 2 maçta 8 gol yiyen bir takım, Guti Quaresma Almeida gibi futbolcuları barındırmasına rağmen Avrupada birşey yapamamış.Belki seneye Avrupa'ya gitmeyebilir...

Fenerbahçe'de 2 sene önceydi galiba Eto'ya teklif götürmüştü ama Eto tarafından kabul edilememişti bu teklif.

Bu iki futbolcu Beşiltaşa gelirse mutlu olurum ama bunlar boş hayaler, daha önce de ne Robinho'lar, ne Ronaldinho'lar gelecekti Türkiyeye ama olmadı.Kaka ve Maicon da bu futbolcular gibi sadece isimlerini anıcağız.

Geri
Üst Alt