- 18 Kasım 2010
- 24.102
- 844
- 2.113
Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor.
Messi ve ronaldo ile de son pürüzler hallediliyormuş.
Messi ve ronaldo ile de son pürüzler hallediliyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
---------------Onur----------------
-Maicon---Ersan--Serdar--H.Kaldirim
----------Hamit----N.Sahin---------
---------------Kaka----------------
-Quaresma----Forlan---------Simao
Üsenmedim size Besiktas'in gelecek sezon ki kadrosunu yaptim. :ays:
---------------Onur----------------
-Maicon---Ersan--Serdar--H.Kaldirim
----------Hamit----N.Sahin---------
---------------Kaka----------------
-Quaresma----Forlan---------Simao
Üsenmedim size Besiktas'in gelecek sezon ki kadrosunu yaptim. :ays:
kadro süper olmuş.. yahuu pes oynasam bile bu kadar bütçesi olan takım yok. bunalr parayıda herhalde milli piyangoda yılbaşında vurdular
parayla rezillik fb ve bjk nin işi
biz parasız ne başarılar gördük. allah tan dua etinler bide para olsa barcayerine bizi izlerlerdi avrupada![]()
Nuriyi son anda elimizden kaçırdık maalesef![]()
Fransa’nın köy takımlarından FC Borne’un başkanı Cedric Enjolras, şaka olsun diye Lionel Messi için Barcelona’ya teklif yaptı. 400 kişilik bir köyün takımı olan FC Borne’un transfer teklifi Fransa Futbol Federasyonu tarafından bloke edildi. Barcelona’ya ulaş(a)mayan teklif yüzünden başkan Enjolras 6 ay boyunca hak mahrumiyeti olarak bildiğimiz cezanın Fransızcasına çarptırıldı. Ne kadar teklif ettiği de muamma.

FAzla gülmeyin arkadaşlar Antudan çok kişi var taksimde çıplak koşacağım , cinsiyet değiştireceğim diyenler... sizde o duruma düşmeyin derim)))))
Adamların ruh halleri pek iyi değil
Bobo ile Almeidayı yollanıp Etoo ile Forlanı alacakmış.Kaka-Maicon büyük ihtimal bitmiş.Zaten Selçuk İnan ile Hamit cepteymiş.Onlar lütfen bizi alın diye yalvarıyolarmış.Yanlız burdaki sorun Forlan Etooyu kesemeyeceğini düşündüğü için bu transfere sıcak bakmıyomuş
Beyler bu yorumu bi beşiktaş forumunda okudum.Adamların ruh halleri pek iyi değil
Aman bu aralar beşiktaşlılardan uzak durun
![]()
Bobo ile Almeidayı yollanıp Etoo ile Forlanı alacakmış.Kaka-Maicon büyük ihtimal bitmiş.Zaten Selçuk İnan ile Hamit cepteymiş.Onlar lütfen bizi alın diye yalvarıyolarmış.Yanlız burdaki sorun Forlan Etooyu kesemeyeceğini düşündüğü için bu transfere sıcak bakmıyomuş
Beyler bu yorumu bi beşiktaş forumunda okudum.Adamların ruh halleri pek iyi değil
![]()
![]()