Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

beyler boşa finansa kafa yoruyorsunuz herlede sizin düşündüğünüzü adamlarda düşünebilir.Demekki para bir yerden geliyorki ilgileniyorlar ha alırlarmı alabilirler ama bjk takım olabilirmi orasını bilemem.

Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor.

12305258.jpg

Olabilir mi...:asd:

1 TL olmaz ama herkes 1 adet tüp alırsa Messi yakındır.

Büyütülecek ne varki bunda beşiktaş kaka ve maiconla görüşüyor dedi malatyasporda görüşebilir

Büyütülecek ne varki bunda beşiktaş kaka ve maiconla görüşüyor dedi malatyasporda görüşebilir

Aynen. Mesela bende geçen gün çarşıda Fabregas'ı gördüm. Gezmeye gelmiştir sandım ama İskenderun Demir Çelik Spor ile görüşüyormuş. Olabilir yani ne olacah ya? :ays:

Forlan gelebilir de Maicon ve Kaka'ya hiç ihtimal veremiyorum. İkisi de hala büyük takımlarda oynayabilecek kapasitedeler.

bence de. forlan alınabilir durumda, sadece çok uçuk ücretler istiyor ama demirören gözünü karartıyor isimler için.

yarınki kupa finalinden sonra biraz biraz belli olur bazı şeyler.

Bu fon olayı nedir beyler?

Kaka bana da masal gibi geliyor ama Maicon olmaz diyemiyorum, niye diyemediğimi bende bilmiyorum. Forlan olabilir diyor mesela bazıları, daha önce bu ezikler için Forlan dense ne derdiniz? kabul edelim aşama kaydettiler. bence Avrupa piyasasında önümüze bile geçtiler. İnşallah Ünal Aysal ismiyle beraber yeniden ismimizi zirveye dikeriz.

forlan'ı almak problem değil. parayı çıkartıp veren herkes forlan'ı alabilir. kaka ve maicon hayal olarak kalır.

avrupa piyasasında öne geçmedi beşiktaş, zaman zaman akıllıca hamleler yaptı. gene yaparsa gelecek sene iyi bir takım kurabilirler. bu defa türk oyunculara da önem vermeleri lazım ama. daha tabata bilmem ne bir ton yabancıları var.

Beşiktaş başarı olarak elbette Avrupa piyasısında ön plana çıkmadı. Ama şu bir gerçek ki akıllıca bir reklam stratejisi izlediler. Bunu bilerek mi yaptılar o kısmı bilmiyorum :) Ancak tanınırlık ve bilinirlik oranları her geçen gün artıyor. Avrupa'da kayda değer bir başarısı bulunmayıp bu nokta da tanınırlık elde etmeleri de diğer anlamda başarıdır ki bunu taktir etmek lazım. Forlan'ı alabilirler bunu garipsemem. Kaka'yı getirmeleri ancak kiralık mümkün olur ama maliyet öyle az buz olmaz o işe girişeceklerini sanmıyorum. Bu sene sadece Forlan'la seslerini duyurmayı hedeflemişlerdir diye düşünüyorum.

Vallahi geçen sene Quaresma için ne çıplak dolaşırım, tüpçü gaz kaçırıyor diyenler, orasıyla burasıyla gülenler gördük. Alınır alınmaz ama dalga geçerken bile dikkatli olun, zira olurda gelirlerse arşivler duruyor teker teker çıkartırız ona göre:

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Serdal Adalı, Inter'in sağ beki Maicon ve Real Madrid'in orta saha oyuncusu Kaka ile ilgilendiklerini doğruladı.

Sezona Guti ve Quaresma transferiyle giren, ara transferde Simao ve Hugo Almeida'yı kadrosuna katarak bombalarına devam eden Beşiktaş yeni sezon öncesinde de süper yıldızları renklerine bağlama çabasında.

Beşiktaş'ın futbol şube sorumlusu Serdal Adalı, CNN TÜRK'ün duyurduğu haberi doğruladı ve Maicon ile Kaka'yı renklerine bağlamak için çalıştıklarını söyledi. Adalı, www.kartalbakisi.com sitesine yaptığı açıklamada Inter'in Brezilyalı sağ beki Maicon ve Real Madrid'in Brezilyalı orta saha oyuncusu Kaka ile ilgilendiklerini belirtti.

Serdal Adalı, iki hafta içinde bu transferlerle ilgili sonuca ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Brezilya milli takımında 63 kez forma giyen ve Inter'de dört Serie A ve bir Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı, 2009 - 2010 sezonunda UEFA tarafından dünyanın en iyi savunma oyuncusu seçildi.

İki sezon önce 67 milyon euro'ya Milan'dan Real Madrid'e transfer olan Kaka 82 kez görev yaptığı Brezilya milli takımının 2002 Dünya Kupası'nda şampiyon olmasında kilit rol üstlenmişti.

maiconun kakasiyla görüsüyordur

'FORLAN, KAKA VE MAICON'

'Beşiktaş için ismi geçen her oyuncuyla ilgili artık taraftarlarımız arasında büyük bir beklenti oluşuyor. Bu bizce çok güzel bir şey çünkü geçen sezon gerçekleşen transferlerle çok önemli bir psikolojik eşiği aştığımızı düşünüyorum. Bu en başta oyuncuların bakış açısında gerçekleşti. Bütün dünya yıldızları artık Beşiktaş'ın futbol oynamak için çok güzel bir kulüp olduğunu, İstanbul'un yaşamak için çok güzel bir şehir olduğunu öğrendi. Bu Türk futboluna ve tanıtımına yapılacak en büyük hizmetlerden bir tanesidir. Hal böyle olunca bizim de önümüz açıldı, her oyuncu hakkında menajerleriyle ciddi ciddi konuşuyoruz. Ancak buradaki en önemli detay maliyet meselesi. Bizler bu oyunculara Real'de, İnter'de kazandıkları paraları öneriyoruz. Asla Katar, Rusya gibi piyasalardaki uçuk paraları önermiyoruz. Halen yarışmacı futbolu benimseyen, hedefleri olan sporcular transfer etmek istiyoruz, maksadımız şov yapmak değil, çok kaliteli bir dünya kulübü olmaktır.'

'ÜÇÜYLE DE GÖRÜŞÜYORUZ'

'Adı geçen bu üçlüyle ciddi görüşmelerin olduğu bir gerçek ama... İşte aması çok önemli, bunlar çok önemli oyuncular ve dünyada takımlarında onları görmek isteyen çok kulüp var. Bizim kupayı kazanıp Avrupa Ligi'nde oynamamız çok önemli, birinci şart bu. Ikincisi Almeida'nın durumu önemli, gidecek mi, kalacak mı?'

'2 HAFTAYA BELLİ OLUR'

'Bütün bu konular 2 haftaya netleşir diye düşünüyoruz. Sonrası için ihtiyacımız olan bölgelere bu ve bunun gibi isimleri monte etmeye çalışacağız. Kaka mesela sözleşmesi devam eden bir oyuncu, Forlan da öyle. Bazı şeyler bizim ve menajerlerinin kararına bağlı değil. Kulüpleri ne yapmak istiyor? Bunları beklemek lazım, satar mı? Kiralar mı? Kaç para ister? Bu konular ancak sezon sonunda olgunlaşacak konular. Ama bu oyuncuların hepsi Beşiktaş'ın cazip bir alternatif olduğunu biliyorlar. Biz de yönetim olarak kulübümüz lehine fırsatlar netleşirse aynı geçen Ocak transferinde olduğu gibi fedakarlıktan kaçınmayacağız ve "rüya takımı" oluşturmaya çalışacağız.'

onu bunu bilmemde antudaki quaresma topiği transfer bittiğinde 100 sayfayı geçmişti. Adamlar 100 sayfa yazı yazdılar diye deli olmuşlardı.

Bakın burasıda 38 olmuş şimdiden.

edit: bu arada 98 sayfa dalga geçmişlerdi.

onu bunu bilmemde antudaki quaresma topiği transfer bittiğinde 100 sayfayı geçmişti. Adamlar 100 sayfa yazı yazdılar diye deli oluşlardı.

Bakın burasıda 38 olmuş şimdiden.

Kötü geçirdiğimiz bu sezonda gülecek bir şeyler bulunca havada kapıyoruz. Ciddiye aldığımızdan değil, sizin ve yöneticilerinizin müthiş ötesi hayal gücünden kaynaklanıyor o 38 sayfa.

bende onu diyorum zaten ciddiye alınmadığı için 38 sayfa olmuş, antuda 98 sayfa olmuştu.

Transfer bittikten sonra 98 sayfayida teker teker okudum, aldığım keyfi anlatamam.

aman sizde fazla malzeme vermeyin. Gerçi burada olabilir diyenler daha fazla.

bende onu diyorum zaten ciddiye alınmadığı için 38 sayfa olmuş, antuda 98 sayfa olmuştu.

Transfer bittikten sonra 98 sayfayida teker teker okudum, aldığım keyfi anlatamam.

aman sizde fazla malzeme vermeyin.

Sen şimdi ciddi ciddi geçen sene 30 milyon € teklifi reddeden İnter'den 29 yaşında ki Maicon'u ve Real Madrid'te forma giyen şu an gitmek istese Dünya'nın en üst düzey her kulübünün kadrosuna katmak isteyeceği Kaka'yı gelecek sene Beşiktaş formasıyla izleme ihtimalinin küçükte olsa olduğunu söylüyorsun?

dalga geçmek değil ya, sonuçta taraftar mı çıkartıyor haberi, tanınmış bir adam iddia atıyor ortaya, taraftar tabii heveslenecek. biz de drogba pirlo konuşuyoruz ama gerçek olduğunu düşünmüyoruz.

beşiktaş avrupa'ya giderse bence forlan'ı alır. bunu dedim zaten. kaka zor geliyor bana çünkü zamanında city'i reddetti pek paraya sıcak bakan bir adam değil.

maicon için olay inter'le anlaşmak, oyuncuyu ikna edersin parayla falan.

güzel şeyler bunlar keşke olsa, geçen sene beşiktaş'ı izlerken uyuyordum bu sene kıpırdandı.

Burada birisi Kaka ve Maicon için olabilir dediyse muhtemelen sizi kafalamak için demiştir.Kaka ve Maicon keşke olsa inan isterdim bu kalitede oyuncuların gelmesini ama hayaloğluhayal yani bunu bizim size anlatmamız bile hata:) Ama sen zaten Quaresma transferiyle bu 2 oyuncuyu bir tutuyorsan ayrı bir dünyada yaşıyorsun demektir.

Forlan gayet iyi bir oyuncu Dünya Kupası'nda hayran hayran izledik kendisini bence siz onunla yetinmeye bakın.Bu 2 adam Harikalar Diyarı'nda bile gelmez bu ülkeye.

Demirören üstüne geçirmeye kararlı demekki kulübü.

Geri
Üst Alt