Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Şöyle dangalak şakalar yapmasın şu beşiktaşın duyumcuları.

forlan morlan alacaginiza teknik direktor alin

İki altın ayakkabı sahibi Uruguaylı santrfor Diego Forlan gelecek sezon Süper Lig'de oynayacak!

Geçtiğimiz gün Beşiktaş As Başkanı Serdal Adalı ve Ahmet Bulut Londra'ya giderek Forlan'ın menajeriyle konuştu ve yıldız santrafor nihayet ikna edilebildi!

Atletico Madrid'le zaten anlaşmayı tamamlamış olan Beşiktaş'ın önündeki tek engel Forlan'ı ikna etmekti. Uruguaylı santrafor da ısrarlara olumlu karşılık verince transferin önündeki pürüzler kalkmış oldu.

Son anda beklenmedik bir sorun çıkmazsa Forlan gelecek sezon Süper Ligde top koşturacak ve siyah-beyaz formayı terletecek!

Medyaspor

Bakin Kaka 30 yasinda.

Brezilyalilarin ortalama futbol yasami 34-35 dir. Bu su demek:

Kaka isterse 2-3 sene evvel 100 milyon etsin, bu rakam kariyerinin sonuna yaklastikca bir bolu x, x sonsuza giderken, sifira gittigi gibi, sifira gider. Birgun christiano nun bonservisi de sifirlanacak. Yani bu futbolcunun gelmesinin onundeki engel finansal degil, TR de futbol oynamayi tercih edip etmeyecegidir.

Bakin Kaka 30 yasinda.

Brezilyalilarin ortalama futbol yasami 34-35 dir. Bu su demek:

Kaka isterse 2-3 sene evvel 100 milyon etsin, bu rakam kariyerinin sonuna yaklastikca bir bolu x, x sonsuza giderken, sifira gittigi gibi, sifira gider. Birgun christiano nun bonservisi de sifirlanacak. Yani bu futbolcunun gelmesinin onundeki engel finansal degil, TR de futbol oynamayi tercih edip etmeyecegidir.

Bir Üst başlıkta KAKA Premier Lig yolunda yazıyor...

Bence siz KAKA'dan vazgeçinde olabilite transferleri düşünün...

KAKA'nın ölüsü 50 kağıt eder şu anda...:)

Kaka 30 yaşına gelmiş be ben onu daha genç sanıyordum :)

Forlan gelir fakat Maicon ve Kaka şimdilik hayal gibi geliyor. Kaka kiralık alınabilir ama Maicon'u bırakmayacaklarını söylemişti Inter yönetimi.

Chelsea ve Manchester City'nin aynı anda ilgilendiği Kaka'nın gelecek sezon nerede olacağı, anne Leite'nin mesajından anlaşılıyor.

Simone Leite, twitter hesabında ''Gelecek sezon Ağustos ayından itibaren ailecek Londra'da olacağız'' dedi

Sporzin

bu arada inter yeni bir sağ bek aldı diye duymuştum

van der wiel diye yazdı sağda solda acayip bir adam.

tabii daha çok şeyler olur. erken daha. ligler bile bitmedi.

Kaka imkansız.Real madrid 30 milyon euro bonservis istese en az 4-5 kulüp ister kakayı.

Ama maicon için farklı bir durum var.Maiconun yıllık maaşı çok yüksek değil, vergiler falanda düşünüldüğünde 3,5-4 milyon euro gibi bir ücrete ikna edilebilir.

Bonserviside aslında sorun değil.Maiconun sözleşmesi seneye bitiyor.Eğer maicon ikna edilirse webster kuralına göre(28 yaşını geçti ve 2 yıldan fazladır interde) maiconun interden 1 yıllık alacağı tazminat olarak ödenerek transfer edilebilir.(3-4 milyon euro yaklaşık)

Ancak bu durumdaki bir maiconun başka taliplileride çıkar elbette.Olay tamamen 30 yaşına yaklaşan maiconu beşiktaştan daha cazip bir kulübün isteyip istemediğine bağlı..

An itibariyle yaptığı Hattrick ile Ronaldo'da Beşiktaş'ın listesine girmiştir.

Messiyi isteyen klube federasyon ceza vermişti bende federasyonu göreve cagırıyorum jimnastik klubu diye g.tü bası ayrı oynamasınlar maicon ve kaka takımlarından ayrılmak istese piyasası yokmus gibi bjkyemi gelcek allah askına adamı kcıyla güldürmeyin

Maicon ve kakadan birini alsınlar bi daha sünnet olucam:D herseyimi ortaya koydum hadi

Adamların böyle isimlerle uğraşmaları bile büyük düşündüklerinin göstergesi.Umarım biz de ilgilenecek duruma geliriz en azından

KİLİT vurun şu topiğe yaw :SS:

Bu başlık bizde patlayabilir.

Adamlar olmadık işler başarıyolar.Ben kesin olmaz diyemiyorum mesela bu transferlere

Bende diyorum ki, inşallah alırlar da bir kaç tane daha adamın futbol hayatını sekteye uğratırlar. Sizden önümüzdeki sene de bir şeyler beklemiyorum. Hatta böyle hamlelerin Beşiktaş'ı daha da kötüye götüreceğini düşünüyorum. Çünkü burası Türkiye

Geri
Üst Alt