Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Cevap: Forlan Beşiktaş'ta, Maicon ve Kaka ile Görüşülüyor

Adamlar olmadık işler başarıyolar.Ben kesin olmaz diyemiyorum mesela bu transferlere

Kaka için imkansız diyorum ama Maicon için; gerek son 4-5 yılda ismini duyurmuş olmasından, gerek form düşüklüğünden, gerek ADALI' nın "Quaresma' yı alamasaydım Maicon' u alacaktım" sözünden, gerek "Webster" kuralından dolayı imkansız diyemiyorum.

Adamların vizyonu 2 yılda nerden nereye geldi.Başarı gelir mi orası tartışılır ama iyi sükse yaptı adamlar

Kaka şuan dünyada Barca hariç her takıma gidebilir , oda Barcada o mevkide cok adam oldugu için.

Kaka şuan dünyada Barca hariç her takıma gidebilir , oda Barcada o mevkide cok adam oldugu için.

Bu serdal adalı garip bi adam.Fon falan ilginç yollardan alıyolar futbolcuları.Yani adamların izledikleri politika normal değil.

Ulan Mehemt Topuz. Ne adammışsın be. Demirören ne kadar ezilmiş o transferde. Üstüne 20 tane adam aldı. Delirdi herif. Harcasın abi paraları. Beşiktaş'ı çok zor günler bekliyor arkadaşlar. Göreceksiniz. Ben bu sene başında da demiştim, Beşiktaş ligi ilk 3 te bitiremez dedim. Kaç tane adamla iddaaya girdim ve kazandım. Önümüzdeki senede bence kötü olacaklar. Ondan sonraki sene de bol şanslar

Ulan Mehemt Topuz. Ne adammışsın be. Demirören ne kadar ezilmiş o transferde. Üstüne 20 tane adam aldı. Delirdi herif. Harcasın abi paraları. Beşiktaş'ı çok zor günler bekliyor arkadaşlar. Göreceksiniz. Ben bu sene başında da demiştim, Beşiktaş ligi ilk 3 te bitiremez dedim. Kaç tane adamla iddaaya girdim ve kazandım. Önümüzdeki senede bence kötü olacaklar. Ondan sonraki sene de bol şanslar

Helal reis 10 farkli kitleye hitap edip daldan dala atlamisin

Simao,Quaresma,Forlan falan tamam da.Abi Kaka,Maicon,Hamit çok büyük transferler olur.Ligin zevkini kaçıracak derecede büyük isimler olur hem de.Olursa tebrik etmekten başka bi şey yapmam.Çamur atılacak adamlar değil bunlar

Adamlar olmadık işler başarıyolar.Ben kesin olmaz diyemiyorum mesela bu transferlere

Olmadik iş ne acaba ? 6 yıldır oynamayan Quaresma'mı ? O patladı zaten ellerinde kac golü asisti var bak sezon boyunca .

Simao'mu ? Gelmiş 32 yaşına.

Almeida' mi ? aman çok büyük bir golcü.

Fernandez? pöh.

Olmadik iş ne acaba ? 6 yıldır oynamayan Quaresma'mı ? O patladı zaten ellerinde kac golü asisti var bak sezon boyunca .

Simao'mu ? Gelmiş 32 yaşına.

Almeida' mi ? aman çok büyük bir golcü.

Fernandez? pöh.

Hamit,Kaka ve Maicondan bahsediyorum ben.Bunlar gerçekten üst düzey adamlar.

çok para harcadılar diyorsunuz ama bu sene yaptıkları transferde bir tek q7 için para ödediler. onu da o fiyatın üzerine rahat satarlar. diğer transferleri ya bedelsiz yaptılar yada fon ile aldılar. bizim devre arası yaptığımız harcama onların tüm sezon yaptıkları transferlerden daha fazla maalesef :(

çok para harcadılar diyorsunuz ama bu sene yaptıkları transferde bir tek q7 için para ödediler. onu da o fiyatın üzerine rahat satarlar. diğer transferleri ya bedelsiz yaptılar yada fon ile aldılar. bizim devre arası yaptığımız harcama onların tüm sezon yaptıkları transferlerden daha fazla maalesef :(

İş bilen bi yönetici bi klübü nerden nereye taşıyo.

Kupayi kaybedersek taraftar harcamasin bizi diye ortaya atilan kocaman bir yalandir. Taraftarin gazini aliyorlar

:D arkadaslar ne iciyosanız banada ısmarlarsanız cok memnun olurum zaten bu ara dersler falan uctukda sizin kadar ucamadım kaka olmazmısta maicon belki:D

Zenginin parası züğürtün çenesini yorar misali başka takımların transfer söylentilerinemi göz diktiniz. Olur yada olmaz bu bizi değil daha çok kuşları ilgilendirirki gelirlerse alkışlar gelmezlerse dalgamızı geçeriz. Ayrıca unutmayınki isterseniz Messiyle bile transfer görüşmesi yapabilirsiniz.

Zaytung haberi sandım :D

Senelik 5 milyon € garanti para ve 4 yillik imza, 5 milyon € imza parasi onerseler toplam 25 milyon € yapar. Kaka 2 sezon once M.City'nin senede 20 milyon € teklifini reddetmis adam. Parayla pulla kakayi alirlar ancak. Adamin babasi Brezilya'nin en zenginlerinden.

Eger Kaka'nin icinde ust duzey futbol oynama istegi varsa gidecegi takim Besiktas olmaz, City ve Chelsea'nin de istedigi soyleniyor, oraya gider. Ust duzey futbol oynama istegi kalmamissa, 29 yasina geldim, bir suru sakatlik yasadim, bu saatten sonra ust duzey oynayacak fiziksel ve mental durumda degilim derse gelir Besiktas'a, kariyerinin sonunda keyif icin futbol oynar. He onu yapacaksa ulkesine donmek yerine niye Besiktas'a gelsin ayri soru tabi.

Geri
Üst Alt